Bra planerat Jenny..
Min dag består av hovis som kommer och gör sista finputsningen innan treårstestet. Ska be honom verka ner ena bakbenets innersida då han har en liten vridning i hasen när han skrittar. Lasse sa att det var så lite så han är förvånad om någon påpekar det, men tydligen är Birgitta väldigt noggrann så det var faktiskt Lasse själv som tyckte att jag skulle göra det..
Efter att hovis varit ute ska jag och min fantastiskt snälla pappa in till stan på ett möte. Om allt går bra och ni fortsätter läsa min blogg kommer ni få reda på mer exakt vad detta handlar om, men tro mig det här är ganska unikt fall.. Jag är ett ganska unikt fall kanske man kan säga.. usch då!
Efter detta ska jag tillbaka till stallet och in till Borås ridhus. Måste uttnyttja mitt anläggningskort. Ifall han inte kvalar så är pengarna inte helt förgäves iaf ;) Nej, men faktiskt så var min tanke att åka in i helgen då förra gången vi var där var lite.. vild...
Så har lyckats få med mig en snäll hästskötare med, nog för att jag kan lasta han själv och så.. Men alltid skönt att ha någon med sig!
När Dino sen är hemma blir det att packa ihop ridkläderna och dra iväg på träning. Har en intensiv helg med en elev om vädret tillåter. Och idag tänkte jag faktiskt prova hästen en stund. Alltid bra tycker jag, både jag och ryttaren får en helt annan förståelse då. Supergo dam är det förövrigt, ryttaren alltså ;) Ja hästen med, en riktig pärla.
Sen är ju frågan om jag ev hinner hem till tvätttiden jag bokat. Jaja det blir ett senare problem det!Spö ska jag också ha, tack. Mamma och pappa låter mig inte hantera honom ensam utan någon av dem är med i stallet men man vet ju hur fort nåt kan hända.

Är hingstar lika krångliga på hösten/vintern när de inte betäcker eller minskar det något?

Hur gör du när du tävlar, rider med andra, talar man om att det är en hingst?


L I V E T S O M C A R O L I N A

http://livetsomcarolina.blogg.se/

fin blogg!

lust med ett bloglovinbyte ?:)


Ella

http://wennstrom.blogg.se/

Fin blogg! Bloglovinbyte? :D


joanna-livet med aspergers syndrom

http://domkallarmighannes.com

Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör helgens blogg så ta chansen att bli länkad inför mina 400-700 unika läsare dag:)

http://www.domkallarmighannes.com/2012/04/helgens-blogg_26.html

om du inte vill ha sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra helg kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >