Condamino humlan.
Condamino humlan
F. 2009
e. Damino SD - Solid
Denhär lilla stjärnan köpte jag någon månad efter att jag blev utskriven från sjukhuset. Jag kunde alltså inte ens gå än men kände att jag behövde något att se fram emot.
Jag kollade på säkert 100 föl, men dethär fölet var precis allt jag ville ha. Han var liksom min redan innan jag sett honom i verkligheten.
Jag åkte ner till hans uppfödare stuteri humlan och kikade. Han hann knappt ut ur boxen innan jag i stort sett redan bestämt mig. Sen såg jag han trava...
Jag och pappa åkte därifrån, och jag ringde hem till mamma och sen vände vi och skrev papper med en gång. Tur var väl det...
I oktober samma år när han var 6 månader hämtade vi hem honom. 
Jag och Dino började vår resa ihop redan från dag ett, då jag under många år faktiskt bara hade Dino som min egna häst. 
Jag red själv in Dino och vi har haft många roliga år ihop som tränings och tävlingskompisar. Eftersom Dino dock blev lite större än vad min tanke var så fick jag ta lite hjälp från olika tränare. 
Sommaren 2014 kvalade Dino och min tränare till Falsterbo vilket var en fantastisk upplevelse för oss alla tror jag!
Efter Falsterbo bestämde jag mig dock att det var dags att låta Dino gå vidare till någon med en hel kropp och kanske även något längre/större som skulle kunna förvalta honom på det sätt jag själv önskade att jag kunde..
Han kommer alltid vara min lilla ögonsten, oavsett vem som står som ägare på denhär hästen.. Därav låter jag han också finnas kvar här, som ett minne för både mig och er som läser.
Dino, du är det bästa som kunde hända mig i min tuffa period i livet med skador och krossade drömmar och jag kommer vara evigt tacksam för den fantastiska tid vi fått ihop! Jag hoppas vi syns igen när du är gammal och världsvan, så kanske våra vägar kan mötas igen! <3
 
 


Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >