Fy vilken dag.
Allt har verkligen gått i ett idag!
Det började med att hovslagarn var sen, så han knappt vara med något alls. Men när jag kom tillbaka till stallet såg jag att han hade gjort ett väldigt bra jobb. Är lite orolig över att två söm sitter lite högt upp bara, men det märktes inget når jag red iaf..
Var ju också på detdär mötet som gick väldigt bra, vilken nytändning. Nu kan jag nog 10 månader till.. minst!
Jag fick ett litet avhopp vad det gällde hästskötaren dock och gjorde mig klar för ridning hemma. Men tillslut ringde Anna mig och ställde upp i sista sekund, tack igen!
Inne i ridhuset skötte han sig först ganska bra. Stefan Jansson hade träningar, så tog det lite lugnt till en början.. Han var lite knepig när jag satt upp men kändes fin när jag väl vörjade jobba honom. Fantastiska Dennis som tränade för Stefan sa att han kika på mig mer än Dennis, och där satt han och svettades liksom haha så snäll är han :)
När ridlektionerna började bestämde jag mig för att byta ridhus. Ja, det var inte det lättaste. Fullt överallt, så tillslut blev det paddocken.. Big mistake. Där blev vi kvar, en uterittgrupp red förbi, galoppbanan tränade någon på och ja det var full rulle! Jag hade bara tänkt ta lite vänstergalopp som jag inte hade hunnit i ridhuset. Det blev lite mer än så, men tillslut tyckte jag han tröttnade på att springa runt och hingsta sig så då lät jag honom vara. Kan vara en aning mör i kroppen imorgon!
Min träning nu på kvällen gick bra med, red dock hela passet själv då ägaren ville det. Supermysig häst, det har nog bara blivit lite fel hos någon förr i tiden om man säger så. Men jag trivdes verkligen på ryggen på detta sto.Som sagt nu kom jag precis hem och lär göra lite mat för jag håller på att avlida lite..JennyM

http://jmdressyr.blogg.se/

. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >