Gårdagen.
Jag hann inte riktigt blogga om gårdagen..
Men hann både med träning, shopping och allt stallrelaterat jag skulle göra.
Träningen jag skulle hålla i blev dock ridning för mig, men jag gillar verkligen den hästen. Borde finnas fler sådanna hästar, så trivdes ganska bra uppe på ryggen på henne! Eller faktiskt väldigt bra. Tycker om hästar som gör det man ber dom om, men ändå inte helt gratis. Du måste göra rätt för att det ska bli rätt, som sagt, fler ryttare hade gärna fått skaffa sig sådanna.
Jag åkte sen och hämtade min buse, och han var lite busig idag också. Trodde han skulle vara trött men nej då..
Tycker inte om när han vänder energin mot mig och sticker upp. Då blir jag faktiskt riktigt förbannad på honom om jag skall vara helt ärlig..
Men men vi packade in honom i transporten och sen blev det lite löshoppning. Han busade mest bort det, men det var ju lite tanken så..
Sen åkte jag och snälla Anna hem med honom och lät honom stå kvar i transporten och äta lite mat, medans vi fixade allting annat. Inte fören Ingemar kom och skulle träna honom för hand tog vi ut honom igen.
Jösses vad stolt matte var då. Han skötte sig riktigt bra, lite smågnabb någon gång. Men travade på precis så man vill att dom ska göra jämte I. Riktigt bra! Kan vara för att han faktiskt var lite trött.. Äntligen!
Vilket fall så bestämde jag mig för att låta han vila imorgon. Han kommer dock få stå ut med mig på kvällen ändå, när det är tvättdags och liknande. Han ska skina imorgon!Lycka till imorgon!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >