Hemma..
Landat hemma i soffan igen. Verkligen haft fullt upp hela dagen. Men hunnit med allt jag skulle iaf, och en timmes sömn då jag sov väldigt dåligt inatt.Trodde denna natten skulle vara en sådandär ta igen natt, att jag skulle somna av ren utmattning. Men blev inte så.. Denna dagen har varit lite kämpig faktiskt. Men snart blir det sängen..
Efter gårdagen kände jag att jag behövde gör något nytt med Dino. Vi tränade mycket Horsemanship när han var yngre. Men inte blvit så senaste året.Kände att det var dags att börja igen. Fixade en rundkorall inne i ridhuset då det gör det mycket enklare får både mig och hästen. Sen ställde jag mig i mitten och jagade igång honom, visade att han skulle byta varv när jag bara tog ett steg fram och när jag backade av skulle han stanna och helst vända sig åt mig.. sen väntade jag ut honom.. Ända tills han hela tiden hade uppmärksamheten på mig och kom fram och sänkte huvudet. Då fick han faktislt lite godis.. Sen började vi springa, stanna, vända och backa.. Ibland tappade han koncentrationen och då jagade jag iväg honom igen. Precis som en flockledare hade gjort mot honom.
Tillslut förstod han vad jag menade och det räckte att jag stannade till så kom han inspringade mot mig.
Vi höll inte på så länge utan bara tills jag tyckte han skötte sig..
Imorgon är det dags för löshoppning. Mycket för honom nu, men bara några dagar kvar. Klockan 11, som nummer ett startar vi på tisdag. Håll tummarna då!Hippieflickan

http://hippieflickan.bloggplatsen.se/

Hoppas du har en skön lördag :)


Emelie

http://semlur.blogg.se/

Vad spännande! :D Lycka till.


Ella

http://wennstrom.blogg.se/

Sv. Följer dig nu med :) nhr 9!


Sandra

http://motosidressyr.blogg.se/

Sv: Tack du är så snäll!

Tis kl. 11 håller jag båda tummarna. Runt halv tolv tolv visar jag Senator samma dag :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >