Mistral
Efter min första ponny ville jag inte ha någon mer, men tack vare att mina föräldrar envisades med att jag skulle fortsätta med ridningen åkte jag tillslut med och kikade på en dressyrponny i Kungsbacka. Resten är historia, 14 år gammal new forest. Fux, med bred fin bläs och fyra helt jämna fina strumpor. Tillochmed dendär lilla pricken på mulen - en ponnykopia av Briar!
Vi tävlade i stortsett från dag ett efter att jag fått hem honom. Han lärde mig allt i dressyren, vi gick tillsammans från LC till FEI på bara några år. En perfekt läromästare som du aldrig fick något gratis av!
Mistral hade jag i över sex år innan jag kände att det var dags att gå vidare då vi inte hade så mycket mer att ge varandra länge.
Då hade vi varit med i Div 1 laget på olika klubbar, fyra år i rad och eliten tre gånger. Sista åren hade vi placeringar upp till FEI och tävlade upp tillochmed nationellt! Men han började bli till åren och jag kände att det var dags att låta honom lära en annan tjej/kille att rida. Han förtjänade att få vara en riktig mega stjärna en sista gång!
Borås laget sista året jag hade Mistral, från vä: Carl Hedin/Solid, Matilda Härneborn/Strätens muff, Helena Kryssman/Brodals Ellison, Jag/Mistral, Sara höglund och Terry Larsson.
Jag och Misse hade lyckats med att knipa båda förstaplatser och vann även med laget omgången och totalt. Fina ponnyn!

Mistral står nu hos världens finaste familj i Hyltebruk. Han är hela 26 år gammal och tydligen fortfarande pigg och glad. Efter att döttrarna inte hade lika mycket tid har han även lärt mamman att rida med. Sist jag var där och hälsade på tränade dom ihop med sin tränare att göra fina diagonal slutor. Ja en perfekt läromästare helt enkelt :)nostradamusz

http://nostradamusz.blogg.se/

Roligt att läsa om dina tidigare hästar med! Hade också en new forest, fast en hingst. Valentin Bell RNF 112. Fick honom när jag var 11 men han är tyvärr i himlen nu:( ÄLSKAR filmen på Dino och bollen också. Ha ha. Musse lekte också med en sån boll förut, tills den gick sönder.. Fy vad ledsen han blev. Men han var inte i närheten så busig och duktig att hantera den som Dino var!Kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >