Snälla pojken.
Såhär få Dino stå och träna ibland.. Två ston varav den ena är vääldigt brunstig och den andra står och smågnäggar precis som hingstarna brukar göra... Dom är kära!
Men det spelar ingen roll, han ska inte bry sig! Att tillägga är att jag skulle ALDRIG göra något sådanthär utan ett spö i handen. För att gå in och bryta när en hingst har bestämt sig för att han ska "prata" med brudarna eller så, kan bli rent livsfarligt. Givetvis är det olika, i olika situationer och med olika hingstar. Men dom är absolut inga djur man provar och ser hur det går, utan att som sagt ha någon form av skydd. Har varit med om hingstar som gått till attack i dessa lägen. Då är hjälmen och spöet en billig livförsäkrning.Jättefin blogg!


Sandra

http://motosidressyr.blogg.se/

Jag har ju Senator hemma nu han är hingst. Jag tycker det är lite jobbigt (stor respekt) och brukar ställa honom på gången längst fram så han inte har boxar på sidorna om sig. Är det bra? Jag vet inte hur han är direkt med andra på ridbanan heller då jag bara ridit själv hittills. Jag ska nu börja ta på hjälmen när jag borstar mm. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >