Tips på blank päls.
Eftersom jag fick väldigt mycket kommentarer om att Dino var så fruktansvärt blank och fin på genrepet i Borås så tänkte jag ge er ett litet tips.
Det var nämligen Josefin på Hööks i Borås som berättade för mig när jag kom och skulle köpa B-vitaminer att det finns ett annat mycket bättre alternativ.
Hon förklarade för mig att B-vitamin faktiskt aldrig haft någon dokumenterad effekt att det ska vara bra för pälsen. Däremot foderjäst har det, vilket är mycket ovanligt att folk köper (det går åt en hel del..).
Vilket fall så säljer Mustang en foderjäst för ett helt okej pris som jag tog hem och provade. Hade gett honom det i ca två veckor vid tillfället och det var väldigt tacksamt. Efter en tvätt och en snabbborstning såg han ut såhär:
Att tillägga då är att detta är efter en hel dag då han varit både svettig och lite dammig. Så dendär foderjästen lär jag använda mig av jämt härdanefter.Karro

http://kiinas.blogg.se/

Tack för tipset, superfin häst förresten :)


din ser ut att ha fällt sin vinterpäls?Det har inte Celeb:( så tråkigt men som tur är har han ingen jättetjock vinterpäls men ändå hade önskat testet var senare;)


Hur mycket foderjäst ska man ge och är det bra för något annat än pälsen? Bättre än linfrökaka? DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >