Bra dag.
Glömde skriva det men Dino och jag fick börja träna skänkelvikningar i trav igår på träningen. För vänster har jag lite svårt då jag måste lägga till mitt skadade ben, men undan höger gick toppen. Vi har bara tränat det i skritt och han förstod ändå nästan med en gång.. Viktigt är dock att det går mer fram än åt sidan i början så dom aldrig tappar sin framåtbjudning!
 
Som jag skrev så får Dino vila några dagar nu.. Får se vad han säger om de?!
 
Annars då?! Lilleman fick gå idag såklart. Han måste dock ha smlt dethär med form och framåtbjudning väldigt bra för idag var han så duktigt! Gick över till att träna fattningar och att hålla galoppen ganska fort. Lite svårare att ta rätt i höger, men han fattade iaf galopp trots att det blev fel så det är ju en bra början!
När han gjort bra fattningar gick vi över till nästa svaghet, han har inte riktigt förståttgas och broms igen. Egentligen är ju det, det viktigaste men i början är han oftast så pigg så därför märks det inte lika tydligt.. Han blev lite frustrerad när han inte förstod varför han inte fick fem försök på sig utan att jag sa till honom direkt efter första, men ganska fort förstod han och då red jag bara fram och ner i travwn sen fick han sluta. Ett kort men bra pass :) Han är så fin så!
 Anna

Skänkelvikning det är inte illa.. kul kul:) dessutom skönt att han fattar! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >