Duktig ponny!
Jag red bara Jamis idag. Dino fick vila eftersom han var så trött igår och ska träna imorgon. Hade velat rida igenom honom lite men jag hade inte hjärta att göra det idag.
 
Jamis gick däremot ute i skogen, vilken häftig ponny! Idag tog jag bara tyglarna och jag tror han gått i hagen och funderat över gårdagens pass eller något för han betedde sig som han aldrig hade gjort något annat. Hade satt på en graman på honom men den behövde jag aldrig ens ta i så den bara hängde. Fick till några fina fattningar ute och då slutade jag. Blev ett kort pass men finns ingen anledning att traggla på sådant som han verkade förstå med en gång. Givetvis får man börja höja kraven men först vill jag befästa detta som han redan uppenbarligen börjat förstå.
 
Vi har lite markträning också, stå still i gången och när jag sitter upp och så. Eftersom jag sällan har någon som kan hjälpa mig jämt och jag har en riktig svaghet när det kommer till hästarna, uppsittningen. Därför sitter jag alltid upp med pall, det skonar mitt knä ganska rejält!
Idag funkade det alldeles utmärkt med lilla busen och han stod jätte stilla. Så han fick lite extra klappar och godis idag kansk jag säga.
Förövrigt njöt han dessutom av sin lilla dusch idag (svamp och vatten bara men ändå) jag har sagt det innan men jag säger det igen. Riktigt häftig häst alltså!
 
Jamis pappa, Top Nordpol (som jag förövrigt fått för mig var storhäst med tanke på hur alla pratat om honom, haha, även fått för mig att jag sett storhästar efter honom, men det kanske är önsketänkade? Hoppa kan han iallafall!)Linnéa

http://linneastars.devote.se

Top Nordpol är D ponny.

Svar: Ja, jag vet, såg det då också :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >