Hur viktigt är det egentligen?
Ja, hur viktigt är det egentligen med olika "outfits" till hästen och ryttaren? Är det bara för skoj skull eller är det för att "alla andra har det" och "det ska se bra ut" eller vad är det som spelar in?
 
 
Personligen älskar jag att ha massvis med olika hästgrejer, om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig varit lika noga med ridkläder. Jag säger jämt att det ändå ska smutsas ner i stallet. Men det sista har jag insett att det gör ju även hästarnas grejer ;)
 
 
Vilket fall, jag älskar att ha fina grejer till min häst, som JAG tycker om. Sen får folk tycka precis vad dom vill. Men jag ska tycka att det är häftigt,snyggt, fint, enkelt eller vad det nu kan vara. Jag köper mer än gärna nya saker till min häst kan jag säga. Men, väldigt viktigt, jag gör det inte för att andra säger att man ska ha det. Jag gör det för att jag själv tycker om det.
 
Däremot har jag sagt till mig själv att skärpa mig lite, jag har nämligen fallit i en såndär "dressyr-färg-träsk". För några år sen hade jag alla möjliga konstiga färger på min ponny, minns att jag hade massvis med starka färger. Desto mer alla dressyrmänniskor påpeka mina färgval, desto värre blev jag (det speglar ganska mycket mig som person, jag älskar att göra tvärtemot vad folk säger till mig att göra.. bra att veta ;))
Men på senaste tiden har jag fallit dit och låtit mig påverkas. Det är Marinblått (i massor), beige och vitt, ibland kanske även något mörkbrunt. När jag insåg detta så fastnade jag direkt för dessa oranga färger som var påväg in. Detta var ju för ganska precis ett år sedan. Som tur var så dröjjde det ett par månader innan det verkligen blev ett orange schabrak. Nu tycker dock folk det är mer okej, men i början så kan jag tala om att folk rynkade på näsan! ;) Speciellt på en fux, haha! Skitcoolt tycker jag!
 
Nu har jag även klickat hem lite rosa och guld, ja ni ser, jag har tagit mig i kragen. Jag ska minsann inte vara som "alla andra".. Det jobbiga är ju min upplaga med dessa "dressyr-färgerna", men dom får nog stanna kvar en del av dom trots allt!
 
Vilket fall, jag tycker det är viktigt på det sättet att man kan visa att "jag kan rida i vad tusan jag vill" men givetvis också att det kan vara allmänt stilrent och snyggt!
Men om man tänker efter, vad spelar det egentligen för roll vad vi klär på våra hästar för färger och hur vi matchar? Dom kommer aldrig ändå förstå det. Hade dom då kunnat göra det så hade dom kanske fått skämmas i antingen "tråkiga" färger eller alla dessa lite mer "roliga" färger. Ne, det är lika bra att dom är "dumma" eller snälla(?) nog att låtta oss sätta på alla dessa förbaskade grejer på dom, och smycka ut dom hit och dit ;)Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

sv; tror dem köpte honom 96 så det är några år ;) Han var verkligen en pärla på ridskolan och till en börjar kändes han lite opersonlig och så men nu börjar han bli hur go som helst. Han kommer till en i hagen coh bara myser! :D


Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

sv; tror dem köpte honom 96 så det är några år ;) Han var verkligen en pärla på ridskolan och till en börjar kändes han lite opersonlig och så men nu börjar han bli hur go som helst. Han kommer till en i hagen coh bara myser! :D


Sätilaryttaren

http://satilaryttaren.se

sv; tror dem köpte honom 96 så det är några år ;) Han var verkligen en pärla på ridskolan och till en börjar kändes han lite opersonlig och så men nu börjar han bli hur go som helst. Han kommer till en i hagen coh bara myser! :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >