I Göteborg.
Jag är i Göteborg sen igår, så Dino fick iallafall vila en dag. Han ska gå lördag, söndag, måndag, tisdag och ev även onsdag. Så han förtjänade verkligen lite vila!
 
Idag ska jag alltså hem och grejja inför att utbildningsponnyn ska komma. Ska bli jättekul, den verkade himla trevlig av det lilla jag såg så alltid roligt att jobba med hästar med lite extra talang! :) På tal om det såg jag att en ponny jag red in för några år sen var till salu igen. Det är en blivande internationell ponny i vilken gren du än väljer. Hon har gångarter bättre än väldigt många storhästar och hoppar som en jäkla gud. Dessutom är hon en av dom absolut snällaste individer jag någonsin träffat, så någon som letar ett framtidslöfte?
 
Jaja, dags att åka hem och börja grejja, det ska göras iordning i stall och box. Sem ska jag rida både Dino och Bugannto och gör dom fina inför morgondagens event. Ska bli spännande det ;)
 
Ponnyn jag hade hos mig, fråga mig inte vad jag gör med händerna.. Men vet att hon hade lite jobbigt att bli rund och ställa sig bra så överdrivde mina hjälper ganska mycket ibland för att inte förrvirra den lilla stjärnan ;)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >