Idag älskar jag min blogg!
Eller nej, jag älskar era fina kommentarer som jag får! Så glad man blir när man loggar in och läser, speciellt härodagen så jag faktiskt var lite smått nere pga vissa påståenden. Men jag har så goa människor runt omkring mig och väldigt goa människor som läser min blogg. Så himla roligt allt blir då!
 
Idag har jag ridit lilleman, vi var lite oense när jag inte ville att han skulle springa in i galoppfattningarna. Han får gärna bli lite öppen i formen för han har en så stor galopp och är än så länge inte så stark så han orkar riktigt igenom hela fattningen. Där har jag lite extra hjälp av gramanen för att mer "visa vägen".. Tillslut gick det bra och han fick en fin fattning i slutet och höll sin galopp tills jag bad han att bryta av.
Har även försökt få honom att ge med sig lite och bli lite lägre i formen, även här tar jag gramanen lite som stöd. Jag vill ju inte att den ska hänga och slänga men den är sällan i rätt läge och fyller sin egentliga funktion. Det behövs inte längre, jaga bara hjälper honom att hitta rätt.
Vissa stunder blev han alldeles för djup, men samtidigt var det bara några dagar sen som han bara gick emot och sköt fram och tog spjän med underhalsen så på så få dagar tycker jag han gjort underverk! Han är himla rolig att jobba med, för han är lite ensvis samtidigt som han är väldigt arbetsvillig och försöker. Konstig kombination men den är väldigt rolig ihop!
 
Fick massa bilder som snälla Sofia tog, tyvärr blev dom flesta väldigt suddiga. Vi får ta en dag utomhus istället ;)
Men tänka visa en nu iaf, så kommer det lite fler också :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >