Tävlings dags!
Idag var det dags igen, mitt schema ser ganska fullt ut idag med.
 
Jag ska nu till stallet, hämta Sofia påvägen. Sen ska det kopplas på och packa in transporten, mata hästarna givetvis, knoppa, borsta, på med grejer och in i transporten med offer nummer ett. Dino startar första klassen som nummer ett alltså kl 9.00. Ska bli kul att se hur han är, speciellt med tanke på hur han var igår mot den nya ponnyn eller Jamis som han kallas.
 
Blir ca 20 minuter framridning på honom, kommer inte ihåg sist jag red fram så kort!? Mistral (min gamla ponny) reds fram kort då han gärna "dog" på banan. Men när vi gick upp och tävlade natinellt och så insåg vi att det inte funkade med 20 minuter då svårighetsgraden höjdes så.. Men för ca 10 år sen då kunde jag rida fram så kort tid. Behöver inte ens galoppera honom innan ju, haha! Men så sjukt bra träning, speciellt för ryttare som gör bland sina första starter, mera sådant!
 
Efter starten ska jag hem med Sofia och Dino, sen ska nästa häst göras iordning och förhoppningsvis hinna se Emelie rida sina starter också. Eftersom hon tränar lite för mig vill jag ju vara med på framridningen och hjälpa henne lite. Hoppas på att jag hinner iallafall.
 
Sen rider jag LB sist och först i LA:n så det blir tätt däremellan ;)
Tippar på att det blir runt två tiden ungefär.
 
Så idag får ni hålla tummarna :)
 
Jag och Goodie för ett antal år sen...Sandra

http://motosidressyr.blogg.se

Lycka till.
Har Goodie alltid haft kort svans? DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >