Världens bästa häst.
Vi var ju och tränade idag, jag och min prins.
 
Åkte upp tidigt till stallet för att hinna fixa allt, bestämde mig dock för att lilleman skulle få vila idag. Han levde fortfarande kvar i gårdagens pass och jag tyckte han förtjänade att bara gå i hagen och skrota lite.
Inte lika nöjd över att hans nya bästa vän var kvar inne i stallet, då hade han ändå Bugannto i hagen jämte, haha söta! Dom stod och gapa efter varandra, börjar fundera på om det är äkta kärlek...
 
Vilket fall så packades Dino in i transporten och jag och mamma åkte iväg.
Vi började bara skritta fram då Dino inte behöver vara uppvärmd inför träningen. Helt onödigt på en treåring, dom ska inte bli för trötta helst. 
Han var riktigt duktig ett bra tag, sa inget till hästen som var där inne innan oss och tränade, varken när han gick in eller kom nära. Han tittade knappt..
Sen kom det in en fux valack och då var det kört... Det är något med Dino och valacker alltså!
Ne, men vilket fall så fick jag till så han tillslut omvandlade dendär extra energin till något bra, en avslappnad men väldigt luftig och fin trav och galopp. Peter verkade väldigt nöjd och jag var helt salig!
Alltså stundtals känns det som om någon gett mig denna hästen bara för att jag ska få igen lite av allt jag gått igenom de senaste åren. Han gör mig så glad!
Känslan att sitta på den ryggen är så oerhört kraftfull och jag älskar att folk alltid stannar och kollar en extra gång på min häst, för han vill verkligen synas och det gör det ännu roligare.
Sen om det är för att han beter sig som en tonårskille som nyss kommit med på en tjejkväll med massa snygga tjejer att välja på, eller om han gör det för att tala om att han tycker att han är snyggast i världen - det spelar ingen större roll, jag älskar att sitta på den ryggen!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >