Charlies
Igår åktr jag och Rebecka till Jönköping och Charlies. Aldrig varit i butiken innan men jag fick en ny favoritaffär! Rebecka med tror jag haha!
Får visa vad jag fynda.. och jag har massvis med andra fynd jag inte visat än.. Kanske börjar bli uttjatat?! ;)
Mest nöjd med att jag hittade det anatomiska sprengerbettet i 11,5.. Inte helt lätt kan jag tala om! Men vilket fall, vilken toppenbutik! Först det med internetbeställningen och sedan toppentrevliga i butiken! Så söta :) Berättade om att jag pratat med en supertrevlig tjej efter att jag beställt hos dom och dom blev så glada att jag talade om detta. Jag tycker om att berätta när jag är nöjd, man har en tendens av att bara prata om.det dåliga annars och det drar ner en själv tycker jag! Jaja som sagt, mysigt att komma iväg, har alltid trevligt med R (som fick offra sig i sista stund ;)) och en ny favoritbutik! Kul dag :)Louise

http://showjumps.blogg.se

Hej där!
Vílken fin blogg du har. Tänkte bara berätta att vi har en 'tävling' på vår blogg där du ska berätta om ditt bästa minne år 2012. Om du skriver den bästa och längsta texten så vinner du en länkning. Så, ta gärna en titt på vår blogg och lämna en kommentar!
Kram :)


Det bästa med att bo i Jönköping är helt klart Charlies, är där nästan varje vecka eftersom att man alltid kommer på saker som Lotta "behöver" ;)


rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

Då besökte du min favvobutik: Stort utbud och kunnig och TREVLIG personal. Älska Charlies!


Du kan väl fjäska lite med dom så dom kommer hit till Borås? ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >