Hv polo lurex
Ja men äntligen!
Vet ni hur mycket jag har letat efter detta schabrak? Ingen säljer dom längre, och jag fullkomligt älskar mitt silvriga! Så mycket att jag köpt det i Ivory också. Men jag har letat halvt ihjäl mig efter det bruna! Ja, det svarta också dör den delen, men tror det heter sussex istället för lurex då? Ja vilket fall har jag hittat det bruna, och det svarta hittade jag på Ebay. Hoppas den shoppen skickar till Sverige bara, men annars så blir jag förhoppningsvis med ett brunt Hv polo lurex schabrak snart!
Är dock van vid att dom ringer och berättar att det egentligen redan är slutsåld, det har hänt två ggr med samma schabrak så jag förväntar mig inte för mycket!
 
Nu råkar jag misstänka att om en viss Sofia läser detta så kommer hon sitta och flina nu, för hon vet hur mycket jag har tjatat om dethär jäkla schabraket haha!Lydia

http://teeamjump.blogg.se

Tyckte jag såg ett sånt på myone härom dagen ;)


Sis

Jag flinade, skakade lite på huvudet och suckade när jag började läsa och sen dog jag lite när jag läste slutet, hahaha!


Så snygga. :)
SV
Tack :D
Hoppas du haft en bra jul
God fortsättning


JennyM

http://jmdressyr.blogg.se

Sis: Hahahah jag visste det!


Frida -Gratis bloggdesigner

http://fridaaaxelsson.blogg.se

Dom schabraken är himla häftiga!


Frida -Gratis bloggdesigner

http://fridaaaxelsson.blogg.se

Sv; Har tyvärr inget men skulle väldigt gärna vilja, stod och höll i ett för ett år sedan. 50% eller något var det på då. Fattar fortfarande inte varför jag inte köpte det! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >