Julafton nr 2
Idag är det dags för min julafton nummer 2, så det är fullt upp som ni förstår! Imorgon är det dags för mellandagsrean också. Jag har dock aldrig varit på en mellandagsrea, jag avskyr när folk trängs och stressar på detta sätt. När jag själv jobbade i butik minns jag att jag en gång såg en äldre tant dra en en nedsatt pryl ur en liten unges hand - det var den sista som fanns kvar nämligen!
Jag minns också hur dom stormade butiken när vi slog upp portarna (var med när Media markt öppnade i Borås, och också första juldagen... Lider lite med min pojkvän som står där idag..)
Så ja, som ni förstår känns mellandagsrean ganska långt borta men iår ska jag ändå en sväng till Myone och hööks. Känns inte som det borde vara riktigt lika hysteriskt! Haha, kanske har jag jättefel, jag vet inte.. Det är inget speciellt jag letar efter direkt heller så vi får väl se ;)
Fick ju lite presentkort i julklapp och jag misstänker att jag får fler när jag fyller år.. Det enda jag önskat mig är nämligen presentkort på myone så.. Jobbigt att börja bli så stor så man inte vet vad man vill ha i julklapp längre haha! Lite jobbigt också att jag fyller 25 om någon vecka.. Eller två veckor är det väl ungefär?!bellaml.blogg.se

http://bellaml.blogg.se/

Sista dagen för att anmäla sig till någon av mina advents tävlingar!
Vinnarna dras ikväll klockan 20;00

Kika in och va gärna med!
http://bellaml.blogg.se/category/advent-2012.html
http://bellaml.blogg.se/category/advent-2012.html


Christina

http://jinxedchrissie.blogspot.com

Mellandagsreor är ju inte så illa :) Jag ska på en på torsdag, då gäller det att få tag på en viss soffa :)
Håller tummarna att det inte är så mycket folk där då.

Hoppas julafton nr två blir bra :)


SV Borås eller Mark... får se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >