Plutten.
Åh så typiskt, Emma ringde nyss och berätta att Dino fått mugg och givetvis är det jättesynd om honom nu igen.. Stackars liten. 
Så jag bekräftade att Emma fick göra vad som behövdes bara, hon funderade på att ringa in pencillin och givetvis så går det bra :) Önskar jag hade kunnat åka dit och pyssla om honom, men tydligen hade Andreas hästskötare gjort någon monstegrej så kanske han blir bra ändå ;)
 
Fick förklarat lite vad Dino gjort när han varit jobbig i ridningen och det låter mer som Dino att bli arg och ostyrbar än att bli i avkastartagen. Det har visserligen inte Emma sagt att han varit heller men jag har förstått att han varit jobbig. Men förra veckan hade det tydligen lossbat rejält så självklart vill Emma hålla igång då. Jag känner verkligen en enorm tacksamhet gentemot henne, jag vetalar ju visserligen för det men jag är glad över att det känns så bra eller så.. Hon vet vad hon gör och hon säger precis det hon tycker vilket jag tycker är såå skönt. Han är jättefin när det lossbat och tydligen jättesnäll i stallet och så nu. Tror det kan ha att göra med att han är nöjd över situationen där, han rids mer och får ut sin energi på rätt saker.
 
Men samtidigt som det käbns toppen så saknar jag ju att få åka till honom varje dag.. Men om vi ska väga för och nackdelar (vilket i stort sett inte finns förutom att jag saknar honom) så väger ännu en fördel väldigt tungt.. Årstiden nu är ju sådär rolig alltså, speciellt med värk i leder.. Haha har din n-knapp på tangentbordet laggat sönder? ;) ser lite roligt ut när det blir ett B istället ;)


JennyM

http://jmdressyr.blogg.se

Jag såg det efteråt, orkade inte ändra haha.. det är när jag skriver på mobilen det blir mycket fel, speciellt med N.. dags att byta egentligen men finns så mycket roligare saker att lägga pengar på ;)


Linnea [fotoblogg]

http://girlinthewood.devote.se

Söt bild! :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >