Systemkamera
Jag behöver tips!
Jag ska skaffa mig en systemkamera (helst innan vi åker till Danmark så jag kan försöka få några kort iallafall!) men jag är helt nollställd när det gäller kameror!
Jag funderar på en Canon EOS 650D eller något liknande, vet ni någon bra kamera som tar fina rörliga bilder och gärna ganska enkelt att använda även för den mest ointresserade haha..
 
Tips?!Sandra

http://motosidressyr.blogg.se

Lova att du lägger in bilderna du tar i datorn innan du börjar testa inställningarna ;)


MandaS. Med travhästen i hjärtat

http://www.mandasliv.wordpress.com

Har Canon 600 D är super nöjd med den, lätt att hålla på med & blir bra bilder :)
Sv: Ja en haflinger är det! ;) Jag är travhäst människa egentligen och köpte inte min första ridhäst förens jag var tolv år och då blev det en äldre farbror en riktigt läromästare! Men när han började bli till åren så träffade jag Ebba på ridskolan jag red och sen sa det bara klick. Hem kom hon för 6 år sedan och hon är kvar, dock har vi vart oturs drabbade både hon & jag. Men nu är hon inte lika rund som hon var på uppställningsbilderna, hon har bantat lite till, Pappa är petnoga med henne då hon har haft fång!


jenni

http://jcortholm.blogg.se

Sv: Tack för att du kollade in på bloggen, och ja det är super skönt att kunna ha kvar sin första ponny, sen har vi bara Fire på foder så han kommer komma hem sen, det känns väldigt skönt, och ja Fire är en fin liten ponny :D


Simon G

http://simonpixel.webblogg.se

Jag tror att du kommer bli riktigt nöjd med en Canon 650D, det är inte så jättestor skillnad på den och 600D. Tror att 650D kan ta lite snabbare serietagning och har pekskärm. :)


Jag tror du blir nöjd vilken du än väljer. Jag fotar med Nikon, vet en del som gått från Canon till Nikon då de tyckte att det var smidigare menysystem i kameran. Sen har vi en vän till familjen som är fotograf och har haft fotoaffär, han menar att Nikon är kamerornas Rolls-Royce. Men smaken är som baken :)


Matilda Holmström

http://matildaholmstrom.se

Läs lite om Nikon D3200! :)


Josefine

http://www.ejdressyr.blogg.se

Om jag var du så skulle jag läsa på lite om Canon eos 500D, den har nämligen ett "Kreativt auto-läge" där du bara ställer in exponeringen, blixt eller ej, skärpa och lite sånt, sen ställer kameran in slutartid och bländaren själv efter hur ljuset är där du fotar, vilket är väldigt bra om ljuset skulle ändra sig under tiden.

Sen skulle jag också fundera lite på vilket objektiv som är lämpligast i ridhus. Jag har ett fast 50mm f/1.8 vilket gör att det är möjligt att fota i mörkare miljöer (tex. ridhus)

Du får gärna fråga mig om det är något du undrar över! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >