Vilken liten fölunge!
Snacka om att ha bra förutsättningar!
 
För er som inte förstod vad jag mena nu, så är stammen på denna lilla fölunge (den mörka..) något jag hoppade lite högt över när jag såg.. Tyvärr blev jag inte riktigt lika glad när jag såg filmen, den rör sig helt okej men ja.. Tyvärr är den ju i en ganska jobbig ålder med så det kan helt klart bli bättre! Men som sagt, stammen - dör jag för!
Sir Donnerhall II (Dinos fina stallkompis faktiskt... ;))
Krack C... (En av mina favorithingstar någonsin, ni måste kika på videon på honom under här.. Tänk på att den är 6 år gammal, filmen alltså)
 
 
Master (sist men absolut inte minst, Master, 25 år 2013 och ja.. hans namn talar nog för sig självt tror jag!)
 
 Sv: ja det är Kalle :) nej jag har henne på "foder", jag står för allt ansvar så hon är som min. Som student har jag inte råd med någon ny häst då jag fick ta bort min storhäst i somras och Kalle har jag känt sen 2004 då hon var ridskolehäst i länghem då jag red där :) hennes förra fodervärd skaffade egen häst samtidigt som jag fick ta bort min så jag fick ha Kalle istället :) Johanna Nyberg känner du väl som ägde henne förut? Ägarna till Kalle nu köpte henne för snart 4 år sen och ja har ridit henne från och till sen dess men är nu helt som min egna. Målet är att starta bland storhästarna då hon bara är ponny ;)


Ja de blir nog bra :) hon hade sina idéer för sig med att stå på bakbenen i 10 min innan start i början av vår karriär ihop för några år sen.. Dem fick ropa upp i högtalarna på Borås ridhus "akta er för gången för nu kommer en galen häst" men som tur är slutat med de! Men vi ska nog klara oss bra :)


Ja nu sköter hon sig som tur är. Jag vet inte vilken skruv hon tappade där ett tag men lyckas hitta den igen ;) hon hoppar väldigt bra, gäller att hänga med bara :) tack så mycket! Jag följe din smärtrehab och håller tummarna för dig med :)


SV
Oj låter jätte jobbigt o ha smärta hela tiden.
Hoppas verkligen du blir återställd. :)


Wilma & Emma

http://ziro.blogg.se

Sv: Tack! :)


rackemarie

http://rackemarie.bloggagratis.se

åh, gamla fina Master! Han har jag klappat och gosat med i boxen när han var med på hingstvisning på Grevagården för några år sedan. De andra hingstarna var verkligen...hingstar :) och klättrade lite på väggarna, men Master var en riktig kelgris. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >