Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig..
Min planerade dag igår sprang iväg och jag hann inte göra någonting av det jag hade tänkt! Men det gör ingenting, jag vet inte vart någonstans, men genom att hjälpa en vän tror jag att vi hjälpte även mig. Jag är så glad, lycklig över att jag hittat en så likadsinnad människa. Blev en nytändning allting! Som sagt, vissa saker som man annars kanske tar mer förgivet har jag verkligen lärt mig att uppskatta mer efter allt som hänt dom senaste åren. Ser saker från en annan synvinkel... så på ett sätt är jag glad att det hände.. kan man ens säga så? Jaja, just nu känner jag så och det ska jag ta tillvara på!
 
Lättnaden när jag kommer upp till Dino och både sår och svullnad är så mycket bättre, så skönt! Sovit ännu sämre än vanligt eftersom jag legat och vägt för och nackdelar med olika kliniker jag ska till, haha Ale-kliniken kom jag iallafall fram till. Men det behövs ju inte nu!
 
När jag kom till hagen så hade jag med mig alla saker att göra rent med och så, för jag tänkte att ser det för jäkligt ut så gör det ju inget om man gör det flera gånger. Väl vid hagen kommer jag alldeles lägligt till att en liten tjej som var ute och cyklade med sin pappa står vi hagen och ska klappa Dino. Med hjärtat lite i halsgropen att han ska äta upp hennes lilla hand så går jag fram och lugnt säger att jag ska sätta på honom ett grimskaft så jag kan hålla så får hon gärna klappa lite. När Dino märkte att jag tappade fokus sprang han oroligt iväg men kom snällt tillbaka när jag ställde mig vid öppningen, dessutom med mat! Den lilla flickan fick mata och klappa och Dino var riktigt snäll!Blev alldeles varm av att se dendär lilla handen på Dinos mule. Pappan tackade glatt efter en stund och jag gick in och gav min häst världens kram. Han är lite knas ibland, men han är allt annat än en farlig hingst. Nog ska man passa sig, men han har verkligen massvis med mysiga stunder!
Jag kikade igenom benen medans Dino åt, bara det?! Han tyckte dessutom det var skönt att jag gick igenom honom då han säkert haft ett ton med broms på sig idag. Såret var jättefint, så sprutade rent det med bara vatten och en spruta. Det var tort och vattnet som kom ut var i samma färg som det ska, så började känna igenom benet vid senan, svullnaden var nästan borta. Snacka om lättnad! Han är en väldigt tuff häst Dino, när han var ett år sparkade en häst honom så illa så dom i efterhand tror att han fått en spricka eller brutit gaffelbandet. Stackars Dino var halt en dag?! och eftersom stallägaren sa att han inte var halt och jag jobbade skjortan av mig så märkte jag ju aldrig hur illa det var. Men han haltade inte alls bara någon dag efter. Dessutom fick jag inte komma in och röntga honom när jag åkte med honom då han hade hudutslag på hela kroppen som dom testade för ringorm (det var vanliga värmeutslag eftersom dom alltid gick med samma täcken i detta stall...) och dom ville inte sanera hela kliniken efter honom då dom inte tyckte att han var varken halt eller påverkad av sparken. Men hönsmamma som man är så röntgade jag några månader senare och mycket riktigt hade det varit något där, men vetirinären sa att hans ben läkt det toppen själv. Plus att han kompenserat det med lite extra ben så hon trodde inte jag behövde oroa mig för att han någonsin kommer bryta där igen..
 
Jaja, detta spelade sig om och om i mitt huvud nu, men om svullnaden redan gått ner så är jag väldigt mycket lugnare. Han tyckte tillochmed det var skönt när jag masserade in linimenten, så särskilt öm är han ju inte. Han kanske kompenserar detta ben lika mycket nu så slipper jag någonsin bry mig om gaffelbanden sen iallafall ;) Ne men det är tydligen helt ofarligt och mindre farligt än ett vanligt överben, vilket det tydligen är nästan.. men ja det var inte riktigt det heller sa veterinären. Jag var nöjd över att det läkt föör bra..
 
Oj vilket långt inlägg, ska bara tala om att min rehab går så mycket bättre redan! Det kommer ta ett par månader att bygga upp mitt ben igen, men nu ska jag verkligen ge benet alla dom bästa förutsättningarna! Vilade igår, men idag längtade jag tillbaka och då känner jag igen mig själv igen, kanske därför jag är extra glad?!
Dino hälsar!Hej vad konstigt jag har läst ditt mail och svarade samma dag, jag får svara igen då, konstigt sorry för det.


Ellinor

http://heedberg.blogg.se

Tack för kommentaren! Vad kul att du tyckte om bloggen:) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >