Fälttävlan, dressyren en riktig besvikelse?!
Jag satt idag och kikade på dressyren för fälttävlansryttarna idag.. Någon mer än jag som gjorde det? Ni får gärna tala om vad ni tyckte då...
 
Jag var iallafall riktigt besviken på ritterna, förlåt men hur kan vissa av dessa ryttare och hästar ha kommit med till OS? Jag vet att tempot ska vara lite högre och det kan jag väl köpa, men jag såg inte en enda häst som var rund i kroppen och formen. Kändes som väldigt gammaldags ridning. Men okej det kanske ska vara så jag har sjlv aldrig startat fälttävlan så jag vet ju inte. Men personligen anser jag att en hel del hästar går bättre på Lätt nivå i dressyr! Jag såg spikraka hästar i skolorna, inte ett enda rent byte, massvis med slarvfel och hästar som gick mot hand.. Ja alltså massa löjliga fel, folk måste ju reagera på varför så många hästar till exempel inte lyckades med sina byten?! Dom hade inte hästarna i en bra galopp innan och inte tillräckligt runda och självklart blir det svårt att göra ett rent byte då?!
 
Det är ju trots allt OS?!
Jag har absolut inget emot fälttävlan annars, men jag blev väldigt besviken när jag såg alla dessa småfel överallt! Jag vet också att det är svårt att vara bäst i alla grenar men dressyren är ju trots allt grunden till allt?!
 
Roligt dock att det gick så bra för Ludvig, såg inte hans ritt.. Läste bara efter att även han misslyckts i bytena..
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >