Gårdagen.
Dino vilar ju fortfarande, jag hade nog kunnat rida nu egentligen men min hovslagare svarar inte så Dino har fortfarande inte fått på sig skon. Nu har den dessutom börjat trasa sönder sig så den lär åka ganska snart igen när den väl kommer på. Så tröttsamt!
Roligt är iallafall att han alltid är väldigt glad över att se mig just nu, haha jag har nämligen med mig extra god mat till honom så nu går han direkt och ställer sig vid sin röda, mjuka "krubba" och väntar på att maten ska serveras när jag kommer.Söt!
 
Jag red Bugannto igår igen, har lovat att hjälpa Fia med honom några dagar iallafall. Hon är ju fortfarande inte helt bra stackarn! Vi tar honom på linan bara än så länge för att se så allt är lugnt och att han inte tjurar ihop så som han gjorde med Fia. Han har ett j*kla temprament alltså!
Men han gick toppenbra igår tycker jag, visst han har sina grejer för sig.. Men jag har också bara lagt fokus på en väldigt rund och så låg form som möjligt. Han har svårt att jobba i en lägre form från början så då är det förmodligen där som en del av problemet sitter, får man igenom det så släpper han till på ett helt annat sätt. Några gånger fick jag sådanna där wow-känslor! Han är verkligen helt fantastisk då den hästen! När dom säljer den hästen så kommer jag vara galet avundsjuk på den som får sitta på den ryggen varje dag, med lite tid och mycket jobb så kan han gå precis hur långt som helst! Känns som Buggen var ganska nöjd efter en stund med mig på ryggen, ganska säker på att han var nöjd över att jag inte kunde säga så mycket eftersom jag knappt når nedanför sadeln ;) Så han mest lekte runt och tyckte det var allmänt skönt. Nejdå, ganska säker på att när han väl kommer igenom så märker han att det är helt onödigt att streta emot så länge som han gör. Det bästa av allt var att han släppte bra mycket tidigare än sist denna gången!
 
Dags att rida ikväll igen, då får vi se hur det känns..STOCKHOLMSJENNA- Livet som ryttare i storstan

http://stockholmsjenna.se

SV: Tack. håller helt med det du skrev i kommentaren. Och visst kände man sig riktigt stolt när Roffe kom där med fanan! :)


Fin häst! :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >