Så typiskt.
Jag var uppe igår kväll (läs natt) och kikade till min buse... Han var pigg och glad men givetvis hade han lyckats trampa av sig en sko, och på det fått världens balltramp. Eftersom det var så sent kunde jag ju inte gärna leda hem och fixa till det, så idag är det jag som åker dit och grejar med min klantiga lilla häst. Ska fixa något så jag kan komma åt och klippa bort biten som han trampat upp. Jag är så löjlig med såntdär, kan vara för att min mamma är operationssjuksköterska och en extremt nogrann sådan så jag har fått lära mig vad som kan vara farligt och inte. När det kommer till sår är jag pedantisk! (om man kan kalla det, de?) är det något jag känner att jag inte grejar själv så åker jag till veterinären med en gång. Ja, jag åker... Tycker det är så onödigt att ta ut veterinär då dom nästan aldrig kan göra hela undersökningar. På en klinik kan man ju alltid göra det. Vaccinera och sådant skulle jag kunna göra, och ja... Dino har faktiskt blivit sydd i läppen en gång när han var några månader, detta i stallet.. Ska visa er någon gång hur bra det blev....Men okej, det var inte helt lätt ställe att sy på heller. Men som sagt, sår och skador eller vad det kan vara, då åker min häst iväg så fort jag är minsta tveksam. Skulle aldrig kunna ha på mitt samvete att jag åkt försent eller inte gjort tillräckligt eller vad det nu kan vara..
 
Jaja, nu är detta såret ett typsikt sådant som jag är väldigt säker på att jag klarar själv. Men givetvis kommer jag ringa mamma och rådfråga, förklara och komma på smarta lösningar för att slippa skit i det och liknande. Tråkigt om han ska behöva gå in pga en sådan sak. Jag är väldigt glad att jag har mamma att ringa till, ibland litar jag mer på henne än vissa veterinärer. Till en annan sak, jag skulle aldrig vilja operera mig på Borås lasarett eller södra älvsborgs sjukhus som det så fint heter nu. Pga alla misstag dom gjort med mig tidigare (hört dock att dom är grymma när det kommer till hjärtproblem, tack och lov så har jag inte haft så mycket sådant än..) men.. skulle mamma få vara med på min operation då skulle jag vara helt lugn, varje dag! Inte just för att hon är min mamma, utan för att jag vet att hon aldrig skulle tillåta att något blir fel. Hon är dessutom extremt duktig på allt hon bestämmer sig för att göra, så även väldigt påläst.
 
Jaja, annars idag ska jag hinna med både att ta hem transporten för kommande rengöring och kika in i det nya stallet tillsammans med pappa för lite rådgivning. Vi kommer behöva greja lite innan Dino kan flytta in. Ska bli kul att se hur det ser ut nu när dom kanske börjat komma iordning lite..
Gör dig redo för en tvätt pärlan min!
 Emelie Fredriksson - JUMPLEAGUE

http://www.jumpleague.blogg.se

SV: Varsegod, fin transport! ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >