Vildhäst?
Dino har blivit en vildhäst, jag skulle ju upp igår och ta in och torka honom och pyssla lite iallafall... Men nu var det såhär:

Liten Jenny kom till hagen redan innan helt genomblöt eftersom det verkligen vräkte ner.. Sådär lagom glad..
Gick ut i hagen, ropade på en styck Dino som kom springande, yes tänkte jag, han vill in! Eftersom han fått av sig grimman i helgen så fick börja med den (leder han alltid i träns..)
Jo men tjena, kom så långt att den hann till nosen, då bet han tag i den och svingade iväg grimman, varpå vild hingsten ställde sig och slog mot mig för han tyckte matte var super rolig.. "hämta den då morsan"
Efter ca 20 försök med samma utgång så var jag fortfarande bara måttligt road..
Gick och hämtade tränset istället, i hopp om att han biter tag i betet som han brukar.
Jajjemän, det gjorde han, sen att han vägrade släppa det och tog upp huvudet så högt att liten jenny inte nådde är en helt annan sak..
Tillslut tröttnade en viss matte och blev förbannad, med spöet i högsta hugg sprang vi igenom det höga gräset, världens roligaste matte tyckte Dino, förbannade hästjäkel tänkte en annan..
Efter en stund fick jag lite fokus på Dino, inget stegrande mot mig och ingen bakdel som skulle visa att "sådär får man minsann inte göra"..
Då gav en helt dyblöt Jenny upp och vandrade till bilen. En aning sur sådär, och det enda som kom upp i huvudet var "han får väl faktiskt skylla sig själv nu... ja det får han faktiskt eller?!"

Jaja tog nya tag idag, hade lite medhjälpare med mig (tack Sofia ;)) och 1kg morötter. Gissa vem som stod stilla då?! Lite smågnabb blev det dock, men ja som sagt.. Morötter for life!Emelie

Känner lite igen detta med Challe :)

Svar: Haha jasså är han sånn redan?! ;) Då kanske han också behöver ett uppfostringsläger ihop med Dino ;)
JennyM Dressyr


Lisa

Hahaha!! Skratta så jag kikna!! Har sj en unghäst på 4 år, som också vilar nu. Och har också lite "mycket" häst att ha att göra med just nu! Överskottsenergi??!! ;) Dom är för söta! Eller nått.. ;)

Svar: Ja dom måste få ut det på något sätt liksom ;) Ja dom är väl för söta ;)
JennyM Dressyr


sofia

det var så lite så ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >