Hästdag
Har idag varit en såndär lång härlig dag med hästar.
Har dock spenderat mindre tid hos min egen, men men..
Började att åka med ut till ett stall i Marbäck(?) och provade en häst som jag ev ska hjälpa till med lite. Super mysig ägare, och hästen var faktiskt trevlig. En mindre typ av häst med lite "ponnyfasoner" men väldigt charmig! Roligt med en sådan häst att rida faktiskt, tänkte tillbaka på Mistral tiden. "Ne nu ska jag göra något annat.." Haha men den funka inte, satt mest och flina åt honom. Givetvis gav han med sig såfort han märkte att det inte gick för sig. Annars var han riktigt trevlig som sagt, gjorde lite öppnor och flytta för skänkeln för att se så det funkade, annars red jag mestadelen av passet i en lång och låg form och med mycket "lek" av ställningen, för att få loss honom i bogarna.
Mysigt ställe dom hade förövrigt! :)
Sen åkte jag till Majja, fina fina Majja. Hon var så superfin idag, åh jag är helt kär. Skickade ett sms till Jessica och sa att jag skulle behålla henne som dressyrhäst. Hon kändes väldigt mjuk och fin. Så vi ökade på svårighetsgraden lite, red lite slutor i trav och galopp med ganska lite tvärning och lite förvänd galopp då jag vill att hon ska vänta på mig med tanke på att hon precis lärt sig byta (förlåt Jessica) och det vill jag ju inte att hon ska göra i ett LB program. Det blir ju lätt att dom börjar byta i mellangalopperna då...
Alltså vilken häst, precis en sådan häst jag vill ha. Tack igen Jessica för att jag får rida lite, du anar inte hur glad jag är!
Riktigt taggad inför söndagen också, ska bli så roligt!
Efter Majja satte jag mig för att kika till min egna pålle. Han var lagom glad över alla tusen knot som satt på honom. Så åkte till stallet och hämtade knotmedel och ett regntäcke (då det skulle bli kallt och regn hela dagen imorgon, det vet man ju dock aldrig) satte på det i förebyggande syfte iallafall. Försökte även få i honom lite krafftfoder för att se om han får i sig allt han behöver. Då jag fick mata honom med det konstaterade jag att han förmodligen äter alldeles tillräckligt redan i hagen. Han var dessutom väldigt lugn och mysig mot mig, och är han det i hagen.. Ja då vet man att han är ganska nöjd/mätt ;)
Världens mysigaste häst följde med bilen sen när jag körde iväg igen.. Han travade jämte stacketet och när han inte kom längre hörde jag en gnäggning (motsatta sidan där öppningen och vägen åt stallet är) blev alldeles varm, min älskade fina häst!
Lägg märke till hur hög översta tråden är här haha, stackars Dino!Jag tror du är exakt en sån ryttare som lilla Kita behöver, verkar som du tycker det är kul att rida olika hästar :)))) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >