Heldag
Efter många om och men kom jag ju äntligen till stallet innan. Så skönt att kunna lägga ifrån sig mobilen lite.. Även fast det fortsatte och ringa, trots att de som ringde nu var folk jag faktiskt ville prata med, handlar fortfarande om sjukskrivningen men det var mer positiva besked om man kan säga så...
Jaja vilket fall, kommer berätta precis allt om detta när jag vet lite mer. Mitt försäkringsbolag framförallt kommer defenitivt skrivas om en hel del. Dom ska veta att Jenny Magnusson trampar man inte på!
Jaja, Dino fick direkt gå bort till sin sommarhage. Som vanligt skulle han visa upp sig lite extra när vi gick bort, för att sen bara dyka ner i en tuva. Jag gick tillbaka till stallet och började fixa med en stor tunna vatten till hagen, haha vad utstår man egentligen för att hästarna ska ha det bra?! Jaja efter många om och men så stod en stor tunna vatten i Dinos hage.
Tog sen tag i dom vanliga stallsysslorna, mat och mockning, passade även på att göra mina stövlar och sadeln lite extra fin. Man glömmer gärna det nu när sakerna bara hänger. Mina stövlar och min sadel är helig så dom tas om hand kan jag säga!
Okej, stövlarna är inte alltid såhär fina, men sadeln är det i stort sett jämt!
När jag var klar hade klockan redan blivit mycket så åkte hem till mamma och pappa för att fixa alla papper som ska kompletteras och pratade även lite med pappa vad som skall göras inför nästa vecka. Har ett ärende nu i förvaltningsrätten dock så det kan jag inte påverka så mycket (som sagt, man trampar inte på Jenny..), funderar starkt på att bli någon form av rådgivare sen. Folk som råkar ut för liknande saker liksom...?!
På hemvägen åkte jag förbi stallet för att flytta över Dino igen... Världens gladaste häst kom i full karriär när han hörde mig ropa, så mysig är han. Dock tog han några varv extra i hagen bara för att visa hur glad och sprallig han egentligen är..
Väl hemma i sin vanliga hage drog han igång igen. Insåg tillslut att han behövde ett bad, då det hängde flugor efter honom. Han var helt sjöblöt...
Så en nöjd Dino fick sig ett bad, och på två minuter en fin sandinpackning.
Trots att jag släppt och hämtat in han flera gånger idag (man tycker ju han borde tröttna) så kommer han lika glatt, gnäggandes varje gång jag ropar. Mitt lilla charmtroll!
En efterbild ;)L-L

Han är så himla fin !!Nu kommer jag med en konstig och svår fråga tror jag...

Men då du är rutinerad och erfaren tror jag du har rätt ok koll ;))En fullblodskorsning, 12 år , utbildad till LB i hopp/dressyr typ.

Snäll ,inte skadad mm .Inga super steg eller sånt som sticker ut men duktig i hopp.

Vad tror du vore ett lämpligt pris vid köp?

(Har gått på ridskola )Kram


JennyM

http://jmdressyr.blogg.se/

Har skrivit ett svar som du hittar bland frågor och svar. Tack för alla dina bra frågor :) så jag får tänka lite med, inte bara skriva ;)

Kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >