Wild Wilma
Denna fina lilla ponny har idag gjort sin tävlingsdebut på dressyrbanan, med sin Emelie. Riktigt roligt att se! Hon har verkligen kämpat Emelie här det senaste. Jag brukar hjälpa dom ibland, och det är himla roligt att träna någon som man ser faktiskt anstränger sig även när inte jag är i närheten.
Tyvär missade dom första start vilket alltid är bra att ha en klass som lite framridning. Men dom red LB:2 an iallafall, bland storhästarna och slutade på 53.3% vilket jag tycker är en bra debut. Nu ska dom hem och träna vägar, övergångar och tempoväxlingar tills nästa gång! :)
Riktigt härlig dag att sitta vid sidan om banan och vara hjälpreda, inte avundsjuk på att sitta på hästryggen i en varm kavaj.. Eller jo lite avundsjuk är jag nog ;)Jättefin ponny :)

SV: har i princip gett upp, dels pga skadad axel (ridolycka för ca 1,5 år sedan) och dels pga rädsla osv :(


Sandra

http://motosidressyr.blogg.se/

Va fin!

Kanske jag kan träna för dig nån gång?


MAJA - retardriders

kolla gärna in min film från min 5 årings fälttävlans debut. skriv gärna en kommentar om vad du tyckte också eftersom jag själv tycker att domaren dömde ner oss totalt..hade varit super kul att höra din åsikt! :) kram!http://retardriders.blogg.se/2012/may/filmen.html DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >