Brolöten.
Ngåot jag faktiskt inte berättat för så många är att jag faktiskt varit uppe och tränat för Chris och Emelie brolin i en vecka när jag var mindre. Har ett par saker som jag tog med mig därifrån som etsat sig fast efter den träningsveckan.
Tyvärr hittar jag inte alla bilder jag tog där då, på alla fina ponnyhingstar och Emelies tävlingshästar. Eller ja, hela anläggningen hade jag bilder på faktiskt!
Jag hade ju min ponny Mistral då, men som sagt än idag har jag ett par saker som jag minns och använder mig av än idag från den veckan.
Ett minne för livet på många sätt, men bland annat kadriljen vi gjorde på avslutningen och jag fick rida i en fantastisk damsadel, hemskt men lärorikt! ;)
 
Vilket fall har jag ingen kontakt med dom där idag, det var väl ungefär tio år sedan jag var där men jag följer ändå Emelie en hel del då jag minns att jag tyckte hon var väldigt duktig när jag var där. Hon är ju hos Anky och tränar just nu och har givetvis en blogg man kan följa, som jag föler slaviskt såfort hon åker till Holland.
Folk får säga vad dom vill och Anky och Sjef, utbilda hästar och ryttare... Det kan dom! Metoderna får ni sedan tycka vad ni vill om, även jag!
 
Här minns jag att veckan spenderades många timmar i, och det värsta av allt att 99% var utan stigbyglar och i fruktansvärd värme. Men som sagt, träna det fick vi ju göra! ;)
Emelie och en av hennes fina hästar..
 
 
 Julia Korecic

http://www.juuliakorecic.blogg.se

- Tävling, make up from smashit!
- Höst shopping.
- Boots som passar bra till hösten.
- Outfit bilder.
- Grymt låt tips, även för er som aldrig gillat gruppen innan.

Kika in om de låter intressant kanske, KRAM ♥ DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >