Dag 6.
Nu är vi inne på ny vecka och även idag gick jag upp tidigt för att vara på sjukhuset.
Inget märkvärdigt idag, sjukgymnastik, sjuksköterskan och sedan kuratorn. Jag tror sjukgymnastiken var det enda som egentligen gav mig något. (om man får ha så dålig inställning)
Men jag är jättemycket sämre i mitt knä och har varit hela helgen men dom tar det liksom inte på allvar - väldigt tröttsamt!
 
Jag gillar trots allt min sjukgymnast, även om inte hon heller fått lika bra betyg som Örjan i Lund. Men vem kan få det? Känns nästan orättvist att jämföra med honom..
"Min" sjuksköterska blev jag mest sur på.. Vi pratade om hur man ger sig själv bra förutsättningar för att kunna somna och jag är ledsen men alla funkar inte på samma sätt! Jag blir t.ex rastlös av att det är för tyst runt omkring mig, kanske för att jag är uppväxt i en familj som många kan anse vara lite smågalen. Men jag trivs så..
Jag vill inte att det ska vara för mörkt, för kallt (då får jag värk), ja i stort sett alla punkter har jag antingen testat eller så är det inte jag. Man börjar liksom lära känna sig själv och sina sömnrutiner efter 2,5 år..
 
Sen kuratorn... Kommer jag någonsin berätta något för henne? Hon hade ju i stort sett bestämt redan vad för typ av jobb jag ska söka när jag gått klart detta smärtrehab.. För jobba skulle jag ju kunna i stort sett med en gång, ungefär halvtid.. Men ändå?! Det är ju detta jag velat komma ifrån, jag vägrar kastas ut igen i jobbvärlden och få sparken pga min skada..
 
Dessutom hade jag så onte idag så mitt knä ville inte ens låta mig sitta på stolarna.. Det blir så ibland, otroligt irriterande bara.. Man hittar liksom inget läge som gör... mindre ont då!
 
Åh jag är såå besviken på smärtrehab här hemma, jag vill verkligen att det ska kännas bra men hur mycket jag än försöker så gör det inte det! Dom är helt fasta i sina rutiner redan på något sätt!
 
 
Så saknar jag Dino dessutom...
 Vad tråkigt att de inte känns bra :/ men ändå intressant att läsa då jag själv har sömnproblem och knäsmärta...


tavlingsryttarinnor

http://www.tavlingsryttarinnor.blogg.se

Hej! Om du gillar hästhoppning så får du gärna kika in på vår blogg =) Kram


Jätte fin blogg! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >