Dag 7.
Bra dag.. not!
 
Jag är nog ett ganska hopplöst fall med min smärta känns det som...
Eller nej, jag ska inte börja anklaga mig själv för i Lund verkade dom inte alls tycka och tänka på samma vis som här i Borås.
Men jag kom till sjukhuset idag möttes jag av sjuksköterskan som ville prata med mig, dom ska ta bort min medicin några dagar och testa utan. Givetvis är det toppen, med tanke på att jag om någon inte skulle tillåta mig själv att bli beroende. Men något måste ju göras, för så ont som jag har nu har jag aldrig haft och kommer jag då inte få sova så kommer det bli ännu värre!
Fick prata med överläkaren som drog upp massvis med olika mediciner och metoder som jag kunde få testa. Allting har jag antingen testat eller om det gällde mediciner så har dom liknande effekt som något jag redan testat innan och det hade ju varit okej om jag fått effekt men inte tillräckligt, men i detta fall var det åt andra hållet.. Jag har istället fått biverkningar som jag absolut inte vill ha.. Alltså jag blir galen!
Jag talade om att jag vet inte om jag kommer orka gå dit om jag inte får sova, och fick istället motfrågan om jag funderat på att hoppa av?!
 
Om inte dom kan hjälpa mig så lär ju ingen kunna det så nej tack! Jag vill gå, men jag vill också sova! Jag vet inte, men jag tycker inte att det är föör mycket begärt på något sätt?
Dom ville iallafall skicka mig till Gbg och Sahlgrenska för att utreda mina sömnproblem och kartlägga dom på något sätt.. Men jag har ju inte sömnproblem egentligen, jag har sådanna smärtor som gör att jag fått sömnproblem. Men enligt mig låter det ganska logiskt att behandla smärtaorna så borde ju även den obefintliga sömnen blir mindre  obefintlig? Eller är jag helt korkad?
 
Jag var även nere hos Arbetsterapueten en sväng, jag tycker om henne, hon känns som en mer allt-i-allo på det stället. Men både jag och hon insåg att kan jag varken sitta eller stå riktigt kan hon inte lära mig hur jag ska göra det heller, så hon bad mig faktiskt att gå upp och prata med läkarn... och jag kände mig ännumer nere. Jag kan inte ens sitta framför en dator utan att få ont, efter 2 minuter ungefär började det.. Fantastiskt!
Jag bad henne att skaffa en soffa med divan del, för det brukar funka bra, eller om jag får sitta och stå lite snett som jag brukar göra så hjälper det också.. Men ja, det är ju det jag är där för att ändra på så förstår hennes tänk. Hon tröstade lite med att säga att jag hade gott om tid på mig att träna och jag var tydligen väldigt duktig på att hitta rätt hållning när hon bara sa åt mig, vilket hon tackade ryttaren i mig för, så ja det får helt enkelt bli bra.
 
Väldigt skeptisk till att jag kommer upp ur sängen imorgon, jag känner redan nu att jag inte orkar. Men vem vet, kanske får sova flera timmar inatt så det kanske går bra? Jaja, får bearbeta detdär någon timma innan jag går och lägger mig, nu ska jag tycka synd om mig själv tillsammans med mina pepparkakor, då känns allting väldigt mycket lättare ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >