Dag 9.
Idag känns allting väldigt mycket lättare!
Jag sov ingeting inatt igen, men pallrade mig till sjukhuset en sväng ändå. Bara för att när jag ringde så sa "min" sjuksköterka att teamet behövde träffas och besluta något och jag behövde träffa läkarna. Det var lite dethär jag ville "krismöte" så dom förstår att det vanliga sättet kanske inte funkar just nu på mig.. Eller uppenbarligen inte..
Efter att ha pratat med läkarna kände jag mig mycket gladare. Vi kompromissade lite med mediciner, då jag har några jag absolut vägrar ta som kanske egentligen hade varit lite bra för mig...
Sedan förklarade jag lite mer själv om mitt syndrom, som hör och häpna, haha överläkaren visst inte vad det var.. Det står tyvärr bara i dom sista journalerna från Lund, som dom inte verkar ha fått.
 
Dom ville iallafall nu låta mig göra en MR igen, vilket jag tyckte var en ganska bra idée. Magnetkameraundersökning för er som inte vet, där man ser lite mer än man gör på en vanlig röntgen. Så då kom vi överens om båda benen, och även ryggen denna gång. Vi får se..
Efter samtalet med dom kändes det tillslut bättre iallafall, och sedan var det lite tid hos arbetsterapeuten och psykologen kvar. Jag och psykologen hade lite samma tänk, jag ska vidareutveckla mitt sinne för att skärma av saker och ting. Lägger jag fokus på något så finns ingeting annat för mig, det är därför jag tävlat en gång när brandlarmet gick i cafeterian jämte tävlingsbanan, utan att jag ens märkte det. Det fokusen ska jag lära mig att använda på så sett att jag lär mig styra bort tankarna från smärtan, det tror jag kan vara bra. Klart att jag inte blir frisk av det men det kan nog absolut hjälpa något steg påvägen.
 
Efteråt tog vi blodprover och pratade lite jag och "min" sköterska, jag förklarade att jag inte ville uppfattas som att jag inte ville detta. Jag bara orkar inte när jag inte får sova, kroppen funkar inte!
Dom verkar förstå lite nu och hon stack mig tillochmed bra så hon fick pluspoäng haha. Tyvärr har jag haft lite många olika prover och droppnålar i armar och händer de senaste åren, och en droppnål i handen satte sig fel en gång och jag fick starka mediciner och dropp på fel ställe, eller utanför kärlet. Så min sprutfobi är hemsk! Dessutom får dom alltid gräva omkring för att träffa rätt, förmodligen för att jag spänner mig så. Men som sagt, massa pluspoäng till allihopa idag!
Känner mig faktiskt riktigt glad tillochmed, nu vet jag att jag kommer få sova vissa nätter iallafall och det känns väldigt viktigt för mig!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >