Dino uppdatering.
Smsade lite med Emma innan, och hon har ju lite ledig några dagar så jag trodde faktiskt Dino skulle få vila. Men tydligen hade en av groomarna fått hoppa upp och rida honom iallafall idag, istället för longering, vilket jag tyckte var toppen! Tycker det är viktigt att min häst lär sig att ridas av flera olika, för jag kanske inte alltid kommer kunna rida och jag vill att han ska vara uppmärksam på olika hjälper och typer av ryttare.
Dessutom är jag ganska övertygad om att hon också är riktigt duktig med tanke på att annars är man nog inte på ett sådant ställe alls! ;)
Emma hade fått mms av henne iallafall och tydligen hade det gått jättebra så jag är faktiskt lite stolt! Emma borde också vara det för det är garanterat mycket tack vare henne.
 
Har lite planer på att åka och hälsa på honom snart, tänkte att jag skulle försöka få med mig någon bara. Så himla tråkigt att åka själv, någon som känner sig manad att åka och besöka Helgstrand dressage - anläggningen? ;) Något alla dressyrryttare borde få se innan dom dör, mest av allt alla fantastiska ryttare och hästar!
Jag får planera lite mer bara, resan och kanske ev boende med denna gången ;)
 camilla

http://millas.blogg.se

Kul att det går så bra :) Jag var där på hingstvisning förra våren med en kompis som jobbat där, stället är verkligen grymt ^^


sis

Jag skulle kunna tänka mig att hälsa på "min" hoppehäst! ;)


Viktoria

http://dressagepassion.blogg.se

Hade vi lärt känna varandra hade jag inte tvekat! Funderat på att lämna min på träning någonstans :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >