Mistral.
Åh jag fick världens roligaste samtal för någon timme sedan, min gamla ponny Mistral, hans nya ägare. Tyvärr var det länge sen sist då vi har ring om varandra lite, har även svängt förbi deras stall när dom inte varit där och så. Bara så kul att få se min gamla stjärna.
Först blev jag alldeles tyst när hon sa att det var hon, tänkte givetvis att det hade hänt något. Men Lena ville bara berätta hur fantastisk han är och hur pigg och glad han är trots sina snart 27(!!) år. Hon rider honom varje dag och tränar en dag i veckan och han verkar älska det. Nästan lika mycket som hon älskar honom..
Lena har tagit över Mistral för några år sedan när döttrarna tröttnade vilket är jättekul. Jag var där och red honom när hon ridit i ungefär ett år och han var toppenfin! Alltså påriktigt, han kändes riktigt välriden! Det glädjer mig att han rör mycket på sig då jag är övertygad om att han skulle deppa ihop om inte han fick röra på sig och vara i centrum.
Hon hade tydligen fått riktigt mycket beröm de senaste träningar! Även en equiterapuets hade sagt för någon månad sen att det var en av de fräschaste hästar hon behandlat! Häftigt ellerhur?!
En gång har han varit skadad sen dom köpte honom, och ja.. jag också, för hos mig var han aldrig det (förutom någon spark eller sår och så..) det var en senskada efter att han väjjat för en katt bakom ett hinder på en hopptävling. Detta för ca 5 år sen, förstå veterinärernas miner när en ponny på över 20 år återhämtat sig från en senskada som faktiskt var riktigt allvarlig!
Åh han kommer alltid vara min pärla den hästen, har så mycket att tacka honom för! <3
Världens finaste mule, mini-briar ;)Hanna

Va roligt att se bilder på honom, hade glömt hur hans tecken såg ut, har ju inte sett honom sen du fick honom hos Barbo :) härligt att han mår bra :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >