Uppdatering från Danmark!
Dino verkar vara mycket bättre i stallet nu, så himla skönt! Var lite orolig att det inte skulle lägga sig. Samtidigt som utvägen är enkel då. Som jag har sagt innan så vill jag aldrig att min häst ska må dåligt av att vara hingst, men så länge jag tycker det känns okej ser jag heller ingen anledning till att kastrera honom.
 
Emma verkade iallafall tycka att han var bättre nu så det var ju skönt!
 
Ridningen jobbar dom med att få honom mer på bakbenen, det behövs. Han har känts lite tung det senaste, det kom i samband med att han blev mer hingstig. Eller inte tung, mer stark! Nu går det inte jämföra med en del hästar jag ridit, men stackars Emma som är van vid dessa fantiastiskt lätta fina hästar borde spy på honom haha. Ne okej, så illa uppfattade jag det inte men det är skönt när en sådan duktig person bekräftar det jag haft tankarna på. Men varje gång jag börjat kräva mer så har det alltid blivit så sura miner av folk som tycker dom kan "Han är ju bara 3 år" Ja absolut, men det är ju bättre dom lär sig rätt från början?!
 
Det känns bra för min del iallafall, jag tror Dino trivs där i sitt nya land, jag antar att han går lite fler dagar i veckan än vad han gjort här hemma och det tycker jag är bra. Han behöver det! Sedan kommer han få lite mer vila när han kommer hem   istället. Jag känner mig fortfarande himla nöjd över mitt val! :)
 Emma Lannebrink

http://adhdochfoto.blogg.se

Allt bra med dig? :)


Jag tycker som dig Jenny, allt du befäster nu får du tillbaka i längden. Och ned den kunskapen som du har vet jag att du lyssnar noga på Dino hur han känns och beter sig. Men konsekvent, det måste man vara! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >