5 saker ni inte visste om Dino.
1. Han älskar att äta upp det han står på, så som strö, ridhusunderlag bara måste smakas på iallafall. Tillochmed att han kan gå och slicka på stora stenhögar...?! Tydligen finns det vissa hästar som gör så även utan mineralbrister och grejer. Jaja, torv är hans favorit!
 
2. Dino älskar att mysa, och har gärna huvudet långt nere i famnen när man gör det. Men han kan trots detta aldrig låta bli att bita i något samtidigt så knappar,dragkedjor, fickor och ja allt som går att få tag på helt enkelt ligger risigt till.
 
3. När han tycker det kliar någonstans så ställer han upp sig så jag enkelt ska komma åt. Kliar jag fortfarande inte så vänder han sig om för att tydligt visa vart och att "hallååå, det kliar hääär.."
 
4. Dino gäspar varje gång jag ställer honom på gången, minst en gång!
 
5. Han är världens värsta ögonkännare! Så fort jag går undan för att hämta något eller så så hittar han på hyss, direkt när jag är tillbaka släpper han det han fått tag i eller ställer sig blickstilla och tittar fram med sina stora ögon under den långa pannluggen och säger liksom "det där var defenitivt INTE jag!"
 
 
 Fin blogg! :)


molly - jmphoto ♥

http://jmphoto.webblogg.se

haha, söt han låter! Min medryttarhäst har också gjort så att han tagit tag i dragkedjan och dragit ner den, haha ^^


molly - jmphoto ♥

http://jmphoto.webblogg.se

sv: haha nej eller hur, bara att skratta åt dom! ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >