Lördag
Idag ska Dino vila, han blev tömkörd igår, i lång och låg form utan några krav alls egentligen. mest för att hålla igång. Men han verkade ganska nöjd med det. 
Har tyckte jag varit så duktig senaste och börjat komma åt Dino lite och lägga upp lite längre pass istället för fler. Han har nämligen väldigt svårt att bli riktigt svettig men nu har han varit det den senaste veckan.
Men insåg idag när jag provkörde klippmaskinen lite att, nej han hade blivit långhårig igen! Eller ja, det beror ju på vad man jämför med. Men med tanke på hur nyss han blev klippt och hur lite päls han brukar sätta så är detta väldigt långhårig i mina ögon!
 
Så ja, jag började väl lite smått. Han med ett framben och så, det tråkigaste av allt att klippa. Som vanligt var han duktig, stod blickstilla tills jag bad han flytta sig lite och glömde då bort att jag satt med huvudet i lagom knähöjd... Givetvis fick jag knät vid tinningen ungefär och jag har tillochmed fårr en bula! Kan knappt tugga ens, haha!
 
Frasse kommer ju bli chockad när hon ser ett rakat ben imorgonbitti, såg väldigt lustigt ut. Men vi bjuder på det. Han ska givetvis klippas (förhoppningsvis) klart idag. Men som sagt vila, pysselm ta in hästar och sen ska jag även ha lite träning med! Alltid skoj! Hoppas ju givetvis Lisen stannar kvar så har jag någon att umgås med i stallet nu när Fia är bortrest.. 
 
Jaa alltså, vad ska man säga? Mannen som älskar att ha något att tugga på... Hela tiden!!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >