Roadtrip..
Idag ska jag och Emelie på utflykt, lyckats få med mig henne iallafall.. Dock vet hon inte än att hon förmodligen kommer få köra bilen för jag kan knappt gå.. Eller jag kan inte det, blir kryckorna några dagar..
 
Vi ska iallafall till Göteborg och Sahlgrenska, jag ska dit och följa upp lite konstiga prover.. Det är genetik avdelningen som gör uppföljning, då dom forskar i Gbg om mina bröder och deras syndrom. Som det verkar som att mamma och pappa är ensamma om i världen att ha fått två.
När dom gick in och kollade mitt DNA så hittade dom ingeting av detta hos mig, men däremot hittade dom lite annat som var ganska ofarligt för min del. Men dom är är så farcinerade av allt så dom fortsätter med sina blodprover... Låt dom hålla på säger jag. Tydligen några forskare USA som är väldigt intresserade av just detta syndrom också och då kan det ju vara intressant för dom att se så inte jag är bärare också, vilket jag nu vet att jag inte är.. Men jaja, jag ska dit iallafall och ta 17 provrör med blod igen.. Underbart, Emelie får hålla mig i handen ;)
 
Jag fick iallafall den genialiska idéen att jag ska ta en sväng förbi Svensk ridsport och Börjes påvägen hem, mindre omväg haha.. Kika lite, får se om jag hittar något skoj, tvivlar på att jag inte hittar något!
 
Passa på att kika efter om dom har någon begagnad hoppsadel, vill ju ha en Bates där med. Vi får se.. Det var därför jag lyckades få med mig Emelie haha hon letar också sadel.Emelie c

Jäkla skitväder är det idag. Kall och blöt så hoppas man hinner torka lite påvägen till Kungsbacka :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >