Skitdag..
Ibland får man ha sådanna faktiskt, det känns lite bättre bara man säger det ungefär..
 
Vilket fall så är jag och min häst inga bra vänner idag, han tycker nog om mig lika lite som jag tycker om honom. Men vad gör man? Han ville visa vem som bestämde och inte så lite heller... Inte hans fel faktiskt men mitt i allt detta så vek sig mitt knä och jag trampade ner på min stela fot som redan låg åt sidan bara för att det inte var så lägligt att ramla omkull. Som jag annars brukar göra när knät gör sådär..
 
Förutom att knät säger ajaj så gör min fot det dubbla. Den som är så stel stackarn, helt chockad över hur jag försöker bända loss den haha.
 
Jaja, Dino kom och sa förlåt sedan iallafall och vi pratade igenom det.. Han vill inte flytta längre och jag lovade att ge han en chans till..
Nej, men seriöst.. Han och jag vet båda två vad som gäller, och jag älskar dendär jäkla hästen mer än någonting annat, det vet han... För han utnyttjar det varje dag! ;)
Vi tränade idag på att gå undan för tryck, från marken alltså. Han vet mycket väl vad som gäller, men jag var ändå väldigt tålmodig idag. Han gav med sig tillslut utan att försöka bita mig och då fick han massvis med beröm och följde mig, precis som jag tränat innan, som en liten hund. Det irriterar mig att han verkar tycka det är kul så länge han orkar hålla sig fokuserad, samtidigt som man inte kan lita på en hingst. Jag vänder ju aldrig helt ryggen till honom liksom.. Dessutom är detdär med att släppa honom i ridhuset, jag sätter för speglarna så han inte ska komma åt, men blir en hingst förbannad så finns det inte så mycket att göra.. Det är lite av ett stressmoment för mig, dock va speglarna inget han brydde sig om alls idag vilket var väldigt skönt..
 
Jaja, vi båda är glada nu även fast min fot och knä gör så ont så jag funderar på att ringa någon som kan amputera ett par timmar, så man får slippa skiten, sova ett par timmar..
 
Förövrigt, var alla glada som fick en extra timmes sömn idag? Värsta natten i mitt liv... en extra timme att plågas... fy!
 
Mannen i mitt liv!
 
 
 Sandra

http://motosidressyr.blogg.se

Hej Jenny!
Jag lyckades kvala Quest till nationellt !!! Hobbe fick ett kval också :D
Kram Sandra DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >