Då var det dags.
Upp och hoppa!
 
Nu börjar min dag som är proppad med saker att göra. Måste nog skriva ner allt så jag kommer ihåg, för mitt minne är just nu som en guldfisks...
 
Jammis ska hem idag, det känns lite jobbigt faktiskt. Kul samtidigt för jag hoppas det blir en nystart för han och hans ryttare. Men jag tycker han är en väldigt mysig häst så han hade gärna fått stanna. Som sagt, när jag får göra det jag vill hålla på med så ska jag ha massa små Jammisar!
 
Hans ägare ska iallafall få komma och rida för mig så jag hjälper dom att fortsätta i rätt riktning. Jag tror det kommer bli riktigt bra, jag vet att han kommer bli en kanonponny!
 
Jag ska hämta bil och greja med, eftersom vi ska iväg och träna idag. Jag och Dino.. och det mina vänner, ser jag fram emot! Sedan blir det hem igen för att ta in hästarna (dom få som är kvar) då Fia och Buggen är hos veterinären på återbesök.
 
13.50 är min tid idag, den ska vårdas väl! Önskar jag kunde träna varje dag!
 
Nae, dags att sätta fart nu, vi hörs senare. Kommer upp lite svar på en kommentar lite senasre och så blandannat. Börjar komma in en del sådanna, jättekul! Men kom ihåg att det är mina tips bara, kan vara svårt när man inte sett hästarna/ryttarna och så ibland. Men ni får gärna fråga om ni bara vill ha lite råd, det är kul om man kan hjälpa någon iaf :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >