När jag var liten...
Jag var inne och läste på min gamla blogg (inatt) och jag blev nästan lite tårögd när jag läser om tiden när jag köpte Dino, innan han kom hem och tiden innan jag startade denna blogg..
 
Tyvärr var min förra blogg en helt annan inrikting på så den var inte lika mycket fokus på häst, men ibland kunde jag inte hålla mig. Att veta då är när den var som störst var inte mina samarbetspartners lika förtjusta över hästinläggen haha, min dåvarande inriktning var nämligen musik, lite smink och liknande. Ni kan då förstå problemet med att det dök upp "Åh min häst är bäst i världen" inlägg där haha. Mitt uteliv och musik och gärna den personliga biten var mycket mer intressant.
 
Men inbland smög det sig in "Åh jag är kär som aldrig förr.." "jag föll plask, bara helt handlöst!" "han är mannen i mitt liv!" 
 
Vad saker och ting har ändrats.. Jag är i stort sett aldrig ute längre, musiksidorna har jag fortfarande tillgång till men absolut ingen kontakt med dom stora bolagen längre (såklart), sminkar mig själv gör jag ju men inte andra och fått/köpt nya produkter har jag inte gjort på över ett år (har en hel del över..) och detdär lite mer privata biten som jag hade svårt att dela med mig av har istället öppnats upp i denna blogg och nu skriver jag faktiskt ibland om saker jag aldrig hade gjort på den gamla bloggen.. Den största skillnaden är nog att jag börjat växa upp, i samband med att jag skaffade lilla Dino bytte mitt liv riktning tror jag.
Eller iallafall strax innan då jag åkte iväg och jobbade för att jag insåg att hästarna var det jag skulle hålla på med, på ett eller annat sätt.
 
Blev tvungen att kopiera inlägget när allt var klart liksom, Dino blev min!


Ska bli mamma!

Ja det är sant faktiskt!
Hoppas verkligen ni fortsätter läsa nu så ni inte svimmar och inte läser klart...
Han heter Condamino humlan och jag väntar att få hem honom december/januari. Fyra ben har han för er som inte förstått det än..


Jag bara smällte när jag såg han, att han sen rör sig som en gud gjorde mig absolut ingeting! Den traven bara längtar jag till att få sitta i. Skritten har han dessutom ärvt av sin pappa som inte är någon mindre än Damino, Bruksprovsvinnare 2009 inte illa? Damino i sin tur är efter den fantastiska Don Romantic!

Condamino är verkligen jätte lik far sin så jag hoppas på en häst som blir minst lika snygg som sin far ;)

För er som då undrar, när man talar om att en häst är "efter" någon då är det samma sak som Pappa! När man talar om att den är "undan" så är det mamman. Liten lathund till er som inte är lika intresserade av hästar...

PS. Ser ni frillan min lilla Condamino har? Riktigt cool är han......DS.
 
 

Haha, att tillägga här var att denna tiden var något utav det värsta jag varit med om i mitt liv. Hela mitt liv vändes uppochned efter ridolyckan (bara några veckor innan detta inlägg skrevs) och ja, jag tror inte någon kunde undgå vad eller vem det var som fick mig att lysa med hela ansiktet igen :)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >