Skitdag!
Jag är verkligen less just nu.. på allt! Allting jag gör känns halvdant pga att jag inte har någon ork i kroppen. Det är ansträngande att lyfta upp armarna för att köra bilen, eller ta mig ur bilen, eller borsta på min vackra häst, trots detta är jag helt förundrad över hur länge kroppen orkar gå utan normalt med sömn. Vart får man resverver från?
 
Samtidigt så känns allting jättebra ibland, men så gör sig allt påminnt, speciellt på kvällar och nätter (när jag skriver detta inlägg) och luften går ur en... Sen går man upp någon gång nästa dag (världens värsta krafftansträngning) så tar man sig i kragen, ser sig själv i spegeln och tänker "du orkar Jenny, kämpa nu.." Så har man en bra dag, man håller en fasad för alla kompisar och på kvällen går luften ur en igen.. och mina vänner har nog svårt att förstå varför inte jag vill gå ut och sådant? Jag vill göra allting, av hela mitt hjärta.. men jag orkar inte! Jag orkar knappt med min häst!
 
Känns som världens värsta i-landsproblem dessutom. Usch Jenny, borde resa till Afrika några veckor och se på riktiga problem!
 Anna

Men du.. allt är faktiskt relativt! Du kan inte gå runt och jämföra dig med människor som bor i Afrika.. dina problem är skit! Som jag sagt innan så beundrar jag dig till 100 för att du inte gett upp för länge, länge sedan.. Afrika har sina problem Jenny har sina, så är det bara! Kämpa på tänker på dig nästan dagligen ska du veta..


Liselotte

http://www.brokenhorses.se

Håller med ovanstående talare.
Hoppas du mår bättre snart ! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >