Godmorgon.
Jag har en extremt opersonlig blogg just nu, jag vet. Men det blir bättre, och jag uppdaterar ju den iallafall ellerhur? Jag tror ni har överlevt ;)
Idag ska träffa världens bästa Sofia.. Vi ska ha ett hemligt möte.. det är galet vad roligt det är att vara hemlighetsfull ibland. Men går allt som jag vill så kommer ni som sagt få veta..
Sedan är det ju fantatiskt mysigt att bara få umgås med Sofia så, jag börjar dagen bra..
Den fortsätter med ryggrehab, eller något sådant. Det känns fortfarande så extremt onödigt men men, vad gör man?
Efter det är det stallet som gäller, eventuellt får båda ridas trots allt. Har minst en häst som kommer till mig med, fina Algot blir det. Så en del att göra iallafall..
Kan berätta att Dino fortfarande är feberfri och svullnaden går ner mer och mer, såret är inte helt roligt än men nu får jag ju tvätta det lite utan att han ser ut som han tänker kissa ner sig. Han är rätt söt ändå, för hur ont det än må göra så försöker han verkligen. Morsan blir så grinig annars ;) Men innan var det ju mest synd om han så då kan man ju inte bli arg.. Därför men snällt få ta ut veterinären istället...
Han var ute med Rebecka och Moa i söndags, en längre tur med ganska mycket trav och galopp. Himla kul tyckte Dino, fram tills att vi kom till dendär förbaskade bäcken (Jaa Sofia, den ja!) och där stog vi. Stackars Moa gick över säkert 30 gånger innan min smarta häst bestämmer sig för att hoppa. Då hade dock jag redan gått av, med en lång lina stod jag och försökte dra över honom och plötsligt så bestämde han sig helt enkelt. Då har skitungen ändå stått med halva huvudet under vattnet och blåst bubblor.. Men nej, gå igenom och riskera att blöta ner tassarna? Aldrig!
 
Fått ett lite roligt besked med, Tisse stannar till mitten av månaden, eller ja det verkar så iallafall. Måste kika lite saker själv först men ja.. Han skulle ju åkt hem väldigt snart egentligen men det blir alltså inte så.. Jag är nöjd, han kommer bli väldigt saknad när han väl åker.
Dino kommer inte sakna honom lika mycket, han har nämligen börjat bli en extremt svartsjuk häst. Han har alltid varit det, men nu är han övertydlig med hur mycket han avskyr att jag pussar och klappar på Tisse och inte på honom. Okej Dino bryr sig nog mest om kliandet, men jag försöker inbilla mig att han tycker det är mysigt med pussar med ;)
Jaja vi hörs lite senare vänner..
KramMandas

http://mandasliv.wordpress.com

Hade kvar min första häst när jag köpte Ebba och han var sjukligt svartsjuk på henne. Vi fick ha Ebba i ute box och han inne i stallet annars blev han tokig. Haha köpte Ebba när jag slutade rida Cobbe som han hette, då han hade uppnått en ålder av 30 år glad pigg pensionär! Han togs bort 2 år senare pga av att han inte hade några tänder kvar .. Usch . Men just att han var så svartsjuk helt sjukt! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >