Jobbigt läge..
Måste berätta att Tisse var en stjärna idag, Dino var en dubbelstjärna idag och Algot han var trippelstjärna, han lyckades nämligen att få en styck Jenny att segla av honom. Eller ja, det lät nästan graciöst och det var det inte kan jag lova.. Men jag är väldigt nöjd, först för att jag inte slagt mig nästan alls och sedan för att han bara var busig och gick hur fint som helst när jag hoppade upp igen. Det var en bekräftelse på att det gamla är förmodligen borta och vi är på rätt väg. Visst är det skönt att känna att trots att jag iallafall börjar bli lite äldre nu så kan jag åka av utan att skada mig, jag kanske är konstig men jag tycker det är skönt att känna att man inte behöver slå sig varje gång ;)
 
Jag har nu några beslut att ta som just nu gör mig allt annat än glad, känns förmodligen bättre när jag bestämt mig men tills dess så tänker jag inte dra ner bloggen i tråkig stämning.. Så vi hörs när jag kommit på hur och vad jag ska göra..
 
Bara en parantes, efter dagens pass längtar jag verkligen tills tävlingen om två veckor. Fina hästen! Han är förövrigt så himla mycket bättre med såret idag. När jag tänker efter så har jag ganska många saker att glädja mig över.. Men ja, vi hörs imorgon eller så.
 
 
 Mandas

http://mandasliv.wordpress.com

Åh jag hatar att ta beslut runt saker och ting. Blir bara nervös ..
Skönt att såret är bättre igen :) Du ska se att det är på rätt väg! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >