Lycka!
Postat av: Josefine

Döm om min förvåning att komma in på en blogg jag inte läst förrut och det första jag ser är en bild på min första ponny, Mistral! 
Jag ägde honom från att han var fem år (oinriden, knappt hanterad och hingst) tills han var 8 eller nio år tror jag, kanske mer. 
När köpte du honom och hur var han för dig? Det skulle vara så roligt att höra. 
Jag har brutit många ben på Mistral som var en riktig vilde!

 


Hur glad blev inte jag nu då? Vet du hur mycket jag fått höra om dig Josefine? Haha.. Jag lovar att ingen i min och Mistrals närhet kan tro att det är samma häst. Jag köpte honom när han var 14 år tror jag, utav Inger och Charlotte och dom berättade då hur han varit mot dig, och ja.. att du gått med brutna ben var och varannan vecka. Visst kunde han vara lite busig och han har extremt mycket egen vilja (även än idag) men att han skulle vara så vild är det nog ingen som kan tro. Älskade lilla hästen! Mina föräldrar vågade tillochmed sätta upp mina gravt utvecklingsstörda bröder på honom, visserligen när dom höll i.. Eftersom dom kastar sig när det inte går fort nog, men så snäll var han. Eller ja.. är! Han gick alltid så snällt när dom satt på, likadant när jag satte upp någon oerfaren kompis så var han så försiktig och snäll. När jag kom upp däremot, då ville han gärna visa vart skåpet skulle stå, men han gav med sig oftast. Det kom dock mer och mer, desto mer jag lärde känna honom. Han han tills han var 20, nästan 21 och sålde honom vidare till världens bästa familj utanför Halmstad som jag har lite kontakt med emellanåt. Dom säger att det var det bästa köpet dom gjort och han är verkligen deras lilla kung :) Du får hemskt gärna maila mig (jmdressyr@hotmail.se) om du har lite bilder eller något på honom? Hade varit jättekul! Men du kan nog vara hemskt nöjd, för jag vet som sagt att du skadade dig en hel del, men det blev bra ändå.. Snällare och bättre förstahäst än Mistral, kan man knappt hitta!

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >