Frågor och svar.
Kommer du att kunna jobba igen? Vad jobbade du med innan skadan? Kan du tänka dig att plugga vidare? 
 

Den eviga frågan, kommer jag kunna jobba igen? Den frågan ställer jag mig själv varje dag... Jag vet faktiskt inte, som det är nu så inser jag iallafall att ingen kommer vilja eller kunna anställa mig. Om jag inte kan få jobba hemifrån, helst på kvällar och nätter. Få jobb som fungerar med det tror jag.. Vi får se, jag har ingen större lust att bli förtidspensionerad direkt så..
Däremot har jag stora planer på att starta något eget!
 
Plugga då? Alltså jag vet inte, inte på högskolan men det är bara för att jag har verkligen ingen aning om vad jag skulle kunna tänka mig att jobba med isåfall.. Pluggar jag så blir det någon kurs eventuellt distans då :)
 
Jag hoppas verkligen jag ska kunna börja jobba snart, jag längtar att ha något som gör att man känner sig lite viktig och duktig...
 
Jag har jobbat som säljare innan, event och i butik (Media Markt och Kicks älskade båda jobben..). Efter skolan jobbade jag även på ett långtidsboende för autistiska.
 Charlotte Ståhl

http://Csdressage.dinstudio.se

Vilken media Markt jobbade du i? Jag har jobbat både i Lund och Svågertorp och ett tag varit backup i Stora Bernstorp:) det mesta var som administrativ assistent:)


Hanna SJ

Å snälla Jenny, viktig och duktig är du redan! Tro inget annat och jobb hemifrån finns det också du ska bara hitta det som passar dig! Om jag råkar springa på något så hör jag av mig ;)

Svar: Åh du är väl för go! :) Stor kram
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >