Hopplöst..
Okej, nu börjar jag komma in i denhär extremt onda cirkeln igen.. Har fortfarande inte sovit än och ska upp om 5 minuter.. Sedan i helgen kan jag räkna på mina fingrar hur många timmar jag sovit, och jag börjar bli så extremt trött på detta. Mitt knä är helt kasst igen, då har dom ändå tripplat min smärtstillande. Snacka om att känna sig väldigt hjälplös, och extremt trött såklart. fattar inte hur man kan va så trött och ändå inte somna?!
Jaja, dags att göra sig iordning och skriva lite mer inlägg så ni har att läsa ;)
 
 Anonym

Ja det är hopplöst. Jag har haft en vecka med minimal sömn och jag fattar knappt hur jag ska orka. I mitt fall beror inte mina sömnproblem på värk men jag kan inte sova ändå. Är väl övertrött. Lider med dig för jag har ingen smärta som håller mig vaken så du har det tufft.

Svar: Jaa det är jobbigt när man kommer in i dendär onda cirkeln! Hoppas du tar dig ur den snart!
JennyM Dressyr


Cajsa

http://cjssong.blogg.se/

hejsan snygging! :D
Allt bra?
Tänkte bara meddela att idag är sista dagen att få en länkning på min blogg och lätt är det. Ställ en eller flera frågor i frågestunden och länken är uppe i inlägget i morgon! om du dock ställer en fråga och den frågan redan är ställd blir det tyvärr ingen länk men det är ju lätt att undvika. ;-) Passa på! :D Kramar på dig så höres bi! :)


Angelica

http://angelchanelle.blogg.se

Hoppas att det blir bättre snart! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >