Lördag..
Jag hoppas verkligen att idag är en sådandär dagen innan tävlingsdag.. Det är mysigt och jag brukar spendera alldeles för många timmar i stallet då..
Tanken är att Goodie får ta det lugnt veckan ut, men eventuellt blir det en skritttur med honom och hundarna. Då blir han nog glad. Dino ska kännas igenom och får väl förhoppningsvis sin dom efter det. Jag vill verkligen åka nu, men jag känner att vi förmodligen inte kunna förbättra poängen eftersom han behöver vara hemma och träna mer. Men jag får väl se det som en bra träning iallafall. Det är kul att han också¨kan börja komma ut på tävlingsbanan nu..
 
Dino ska ha cred efter gårdagens pass dock, han är en extremt påhittig häst.. Han har nämligen märkt att stegra, ja det är ju ingen idé längre (peppar peppar) och backandet börjar han bli riktigt sur över då jag numera börjat med att backa honom tills han vägrar och sedan några meter till.. Då flygen han plötsligt fram istället, men vad gjorde skrället när han insåg att inget av detta fungerade? Jo, men vi lägger oss ner.. Haha men alltså seriöst? Detta enbart för att jag blev sur när han skulle sura på hundarna som satt i kanten av paddocken och kikade? Han känns som en extremt känslig och trotsig tonåring just nu.. Men jag måste erkänna att jag skrattade ganska gott åt honom ;) Dock var det värt mitt rytande från ryggen för efter det så skärpte han verkligen till sig. Får jag lov att rida herrn på detta vis på söndag så kanske vi kan förbättra oss någon procent, men jag är ytterst tveksam till att han kommer gå med på det..
 
Förövrigt red vi mycket övergångar i trav och galopp, länga lite på långsidorna och tillbaka innan hörnen, varje gång när vi kom ut på långsidan så ökade han själv sedan med öronen spetsade och man kände att hade jag släppt tyglarna hade bocksprången förmodligen kommit som ett brev på posten, haha. Men det är roligt när man känner att hästarna är lyckliga över att få arbeta!
 Anna

http://dressyranna.blogg.se

Alltså, la han sig ner för att komma undan?! Det var en ganska ovanlig lösning :-P hoppas nu att det går bra för er imorgon och att du kan visa honom på ett bra sätt :-) lycka till!


Lina

http://olinao.blogg.se

Haha! att ponnier har lagt sig ner har jag hört, men en storhäst var något nytt! Han är då fyndig din lilla häst :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >