Tidig torsdag..
Ja idag är jag tidig i stallet, det hör inte till vanligheterna. Men idag kommer hovis och skor om dom små liven.. Ganska passande med tanke på Dinos fina tappsko igår..
Jag skulle rida, och han stod på gången, jag hade en hov kvar att kratsa och Dino ställer sig på sin egen hov och sko - får panik över att han sitter fast och helt plötsligt så satt skon med två sömm och en tåkappa rätt in i hoven, aj!
Jaja, mina snälla stallkompis hjälpte mig att få bort den iallafall. Men något ridpass blev det ju såklart inte.. Vilken fantastisk uppladdning vi fått inför Söndag. Jaja vi får se hur han verkar idag efter Henrik varit ute och gjort han fin om tassarna.
 
Goodie däremot fick sig ett sent pass, han har ju slappat nästa en vecka nu med uteritter eller vila så han vart helt tossig! Pigg och glad, och drog mig ur sadeln emellanåt! Aldrig varit med om att han blivit stark, men det gör faktiskt inget eftersom jag är glad att han faktiskt vill ta tag i bettet. Det blev ett ganska lätt pass, men vi tränade lite skolor i både trav och galopp fast i en lägre form. helst skulle han joggat igenom dom, men ja, Goodie hade en annan tanke med detta passet. Men det är en fantastisk känsla när man lättar litegrann och bara trycker ner rumpan lite extra och känner hur han bara växer framför en. Vilka ökningar han gjorde! Det skulle mer va som lite övergångar, men han vart så glad så jag lätt han hållas :)
 
Idag ska förhoppningsvis båda ridas iallafall, förmodligen idag jag bestämmer mig för hur jag ska göra i helgen med..
 
 
 Camilla

http://millas.blogg.se

Tur att hovslagaren kunde komma så fort! Jag blir galen på mitt sadelbekymmer -ska till Borås på lördag och hämta en sadel för test och sen har jag en i Gbg i veckan....


Sv: hoppas jag med! Tror och hoppas på att hon fått en reaktion av gräset och inge mer! Hästar tror jag ska börja med hamsteruppfödning istället ;)


Samanta

http://samantas.se

Vilken fin blogg! Och dina hästar ser otroligt stora ut.. Islandsryttare här, haha.


Åh vilken härlig bild!:D


Charlotte Ståhl

http://csdressage.dinstudio.se

Vad fin han är din Goodie =) Tur han kan få dig på bra humör när du är lite nere. Hoppas Dino mår bra efter gårdagens lilla incident ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >